>
Уточнити наявність у постачальника
349 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

10 шт.
0 шт.
12.2 × 4.7 × 9.1 cm
6+
0 шт.
5.0

Опис

Зверніть увагу!

Інтерактивна фігурка Маріо НЕ ВХОДИТЬ у комплект. Ви можете придбати стартовий набір з Маріо окремо: Пригоди з Маріо (71360)

 

Легендарна гра тепер в 3-х вимірах
Новинка серпня 2020 року створено для фанатів популярної гри на платформі Nintendo - Super Mario. Чоловічок, який бігає через перешкоди і збирає монетки закохав у себе мільйони. Принцип гри дуже простий і зрозумілий навіть маленькій дитині. Як щодо чогось новенького? Спробуйте гру з Маріо в вигляді реальної іграшки, яка може бігати і збирати монетки по всьому будинку. Спробуйте нові можливості гри з конструктором ЛЕГО. Зібраний набір - це тільки початок веселощів. Гра з ним - захоплюючий процес, який ви можете спробувати на собі.

Що нового
Дизайнери ЛЕГО гарненько попрацювали, для того щоб здивувати фанатів. У серії представлено унікальний дизайн фігурки і принцип гри
Фігурка. Дизайн Маріо продуманий так, щоб він був не тільки красивим, але і функціональним. Це точна копія свого 2D прототипу з гри «Супер Маріо». Для активації гри необхідно з'єднати костюм з фігуркою. Міняйте наряди, для того щоб спробувати нові функції Маріо і подивитися, як він реагує на різні дії і перешкоди.
Гра. У серії конструювання не на першому плані. Набори мають невелику кількість деталей, головна їх особливість - функціонал. Це смуга перешкод, де є старт і фініш. Проходьте її і постарайтеся зібрати максимальну кількість очок.
Безкоштовний додаток. Почерпніть нові ідеї на форумі, присвяченому серії ЛЕГО Супер Маріо, а також діліться своїми ідеями. Додаток доступний як для Android, так і для iOS.

Що може Маріо Будівельник
Маріо Будівельник - один з 4 стартових костюмів. Одягайте персонажа в цей костюм, для того щоб збирати додаткові очки, змушуючи його топати по цеглинах. Додайте грі ще один додатковий рівень з цим нарядом. Грайте самостійно або з друзями, змагаючись у кількості очок. З додатковими костюмами грати веселіше!

Загальні характеристики
1. У наборі 10 деталей, з яких ви зберете унікальний костюм для Маріо.
2. Є доповненням до основних наборів серії LEGO Super Mario.
3. Зберіть повну колекцію з 4 костюмів (Пожежа, Кіт, Пропелер, Будівельник).
4. Грати з цим набором безпечно, адже у виробництві використовується нетоксичний пластик високої якості.
5. Для дітей від 6 років.
Купити набір LEGO Super Mario Будівельник Маріо (71373) ви можете на нашому сайті. Доставка здійснюється не тільки по м. Київ, а й по всій Україні. Всі набори 100% оригінальні і сертифіковані.

  • 5.0

    5 жов, 2020
    У меня имеются практически все костюмы Марио, но этот самый интересный, хотя профессия строитель немного не про этого персонажа. Зато он прыгает в нем высоко при этом выдает прикольный звук и скидывает монетки. Вроде все просто, а в итоге это делает костюм самым интерактивным из представленных в серии. + Есть бесплатное приложение, где народ обменивается идеями. Сам там частенько сижу)
    Достоинства:
    Открыл неизвестные мне ранее музыкальные эффекты Марио
    Недостатки:
    Не обнаружил
  • 5.0

    10 сер, 2020
    Костюм будівника дозволить зібрати додаткові бали для Головного Бою. Також у такому костюмі Маріо зможе перебудовувати платформи, збивати надокучливіх ворогів на своєму шляху.
    • 5.0

      1 жов, 2020
      Хороший костюмчик, главное не наступить на подвижных сов и уток, чтобы его не потерять.
  • 5.0

    28 сер, 2020
    Щоб зібрати всі суперкостюми для Маріо Вам знадобиться приблизно 1200 грн.Жовтий костюм надасть герою здібності високо стрибати та додасть балів. Набір якмсний, Він легко кріпиться до основної фігурки Маріо.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари