>
Уточнити наявність у постачальника
8799 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

2 064 шт.
0 шт.
58.2 × 10.3 × 37.8 cm
18+
0 шт.
4.7

Опис

Вже цікаво, що ховається всередині набору LEGO Блок "Знак питання"? Зараз Ви дізнаєтесь про те, як компанія LEGO успішно співпрацює з компанією Nintendo. І разом вони створюють унікальні набори.

Про набір

Набір LEGO 71395 випущений у 2021 році на основі деяких рівнів гри Super Mario 64. Набір може бути як самостійним, так і взаємодіяти з інтерактивною фігуркою Маріо або його братом – Луїджі.

Поставляється набір у досить великій коробці, на передній стороні якої зображений великий куб, а на зворотній - трохи з того, що знаходиться всередині цього куба.

Відкривши коробку, Ви виявите 275 сторінок інструкції та 2064 деталей для збирання. На перших сторінках інструкції можна побачити знімки, взяті з гри, а також прочитати цікаві факти про неї саму та про її вихід. Залежно від швидкості збирання, Ви закінчите все приблизно через 6 годин.

Жовтий куб та його вміст

У наборі LEGO Блок "Знак питання", Вам потрібно буде зібрати і сам куб, і те, що буде всередині. Блок це свого роду оболонка, всередині якої ховається найцікавіше. Сам він близько 20 сантиметрів із закругленими кутами. На всіх гранях знаки питання, що підштовхують до того, що набір приховує багато таємниць. Зробивши пару натискань, скринька відкриється і з'явиться сам рівень. Просто магія! А вже там точно на що подивитися, особливо фанату гри: хлопець з фотоапаратом біля замку Піч, крихітні портрети, гармати, плавучі острови.

Зустрінуться Вам тут і деякі персонажі із всесвіту Маріо. Хоча вони виконані в не зовсім звичному вигляді. Тут є:

  • Боузер – головний антагоніст серії, якого Маріо може схопити за хвіст та розкрутити;
  • Маріо – головний герой серії;
  • король Боб-омб – один із босів, який ховається на горі;
  • Йоші – друг Маріо, який зустрічає його на даху замку в кінці гри;
  • 2 пінгвіна: мама та малюк (тільки не скидайте їх у прірву, будь ласка).
  • і ще кілька.

Коли Ви награєтеся набором і побуваєте на рівнях, Ви можете або залишити куб відкритим, або все сховати назад і тоді на поличці красуватиметься блок з ігор про Маріо.

Рівні

Набір LEGO 71395 зроблений за мотивами гри Super Mario 64 і справжні фанати гри відразу дізнаються у збірках знайомі рівні, а деякі навіть пустять скупу сльозу. І так тут Ви можете побувати:

  1. на першому рівні – битві боб-омбів;
  2. на четвертому рівні – крижаній горі;
  3. на сьомому рівні – світі вогняної лави;
  4. у замку Піч.

При цьому кожен рівень не просто так має свою назву. Це детальне відтворення рівнів гри. Наприклад, потрапивши на локацію із замком Піч, Ви також можете розглянути інтер'єр самого замку.

Знайдіть зірочки

Як і в оригінальній грі, набір LEGO Блок "Знак питання" пропонує Вам знайти зірки, заховані на всіх рівнях. Для цього, вусатий водопровідник може переміщатися за різними рівнями і шукати у найпотаємніших місцях. Чи зможете Ви знайти їх усі?

Секретна функція

Пссс, спеціально для Вас, трохи інформації про секретну функцію набору LEGO 71395. Якщо хочете дізнатися самі, краще припиніть читати на цьому моменті.

(Ви попереджені)

На лицьовій стороні є панель, яку можна відкрити. Вона розкриває найвідомішого ворога Маріо: Боузера. Але! Натискання на середній фіолетовий схил відкриває другу панель нижче, і ви можете помістити туди Маріо та Боузера, щоб відтворити бій з рівня Баузера у Темному світі.

 

Фанати ігор про вусатого водопровідника точно оцінять набір LEGO Блок "Знак питання". Приєднуйтесь та врятуйте принцесу Піч з лап Боузера!

Вдалої та цікавої збірки! 

  • 4.0

    2 лют, 2022
    Отличный набор! Мне нравилось собирать его и пытаться понять, как коробка будет открываться. Мне понравились мини-мини-фигурки Марио, Йоши, принцессы Пич, Боузера и т. д. Стикеров нет абсолютно, все картинки принтованные. Собрать все это в кучу мне удалось за примерно 6 часов. Снял звезду только за 60 шаг. Держать 2 готовые секции под прямым углом и вставлять маленькие штифты в 2 маленьких отверстия — ужасный способ соединения.
    Достоинства:
    Мне нравятся цвета, детали, фигурки и функция открытия/закрытия. Все прекрасно сочетается. Есть небольшие отсылочки на серию игр.
    Недостатки:
    60 шаг практически что нереальный, если вы собираете самостоятельно.
  • 5.0

    2 лют, 2022
    Super Mario 64 була моєю улюбленою грою в дитинстві, тому збирання зірок і проходження рівнів у мене в крові. Цей набір дозволив мені матеріалізувати спогади. Механізм працює бездоганно - розкладання мікросвітів завжди викликає гарну реакцію у знайомих. Мікромасштабні фігурки виглядають чудово, особливо Боузер, який, на мою думку, найбільш точний. Дякую магазину за ще один чудовий набір та за змогу поринути у дитинство.
    Достоинства:
    Майже кожен, хто приходить у гості, цікавиться, що це за коробочка. Чудово складається та розкладається. Різноманітні техніки, які не повторюються. Приємно бачити нову інтеграцію з Маріо, окрім основної серії.
    Недостатки:
    Боузер не завжди добре стоїть на своїй підставці.
  • 5.0

    2 лют, 2022
    Честно говоря, я не ожидал многого, когда впервые услышал об наборе, но я полностью признаю, что был не прав. В этом кубе много чего упаковано, и он сложнее, чем я думал. Открытый набор демонстрирует четыре части среды Mario 64, и, боже мой, это безумная детализация. Скрытые секреты помогают еще больше разнообразить эту сборку и просто добавляют гораздо больше ценности. При желании, после куб можно легко сложить обратно и все останется на своих местах.
    Достоинства:
    Это была очень забавная сборка, и очевидно, что дизайнеры хорошо продумали последовательность сборки. Буквально кажется, что вы проходите «уровни» по мере продвижения. Прекрасно выглядит на дисплее и в закрытом виде не будет пылиться.
    Недостатки:
    Не заметил.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари