>
В наявності
3499 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

456 шт.
4 шт.
26.2 × 7.6 × 22.2 cm
8+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Керуй суперсилою з наборами LEGO Super Heroes
Супергерої мають цілу армію фанатів завдяки незвичайним здібностям і великій силі, яка не притаманна звичайним людям. Супергерої могутні, багородні і безстрашні. Кожен хотів би отримати хоч частинку їх здібностей. З ЛЕГО керуйте улюбленими супергероями і їх силою. Відчуйте себе в ролі захисника людства.

Боріться зі злодіями
У цьому наборі вас чекає дивовижна пригода Залізної Людини, в якій він бореться з двома ворожими агентами. Вступайте в команду супергероя і покажіть поганим хлопцям, хто тут головний. Спробуйте управляти знаменитою бронею Mark XLIV також відомою як Халкбастер. Тільки вам вирішувати, хто переможе в поєдинку, і кожен раз все можна переграти по-новому.

Особливості гри з набором
Сорок четвертий костюм Залізної людини - Халкбастер, створений за допомогою Брюса Беннера. Його мета - стримувати самого Брюса, на випадок, якщо він втратить контроль над своїм альтер его - Халком. Костюм розрахований на одного героя. Садіть фігурку в костюм і отримайте його суперсилу. Увімкніть його з орбітальної платформи Вероніка.
Вороги залізної людини - два агента А. І. М. Вони озброєні до зубів. У ворогів сучасна автоматична зброя, окуляри нічного бачення, протигаз і реактивний ранець. Доведеться постаратися, щоб перемогти таких сильних суперників і врятувати місто.
Така кількість аксесуарів зробить процес гри цікавим і веселим. Використовуйте функції всіх видів зброї і техніки щоб повністю зануритися в атмосферу супергеройський всесвіту. У броні Залізної людини рухливі кінцівки.

Характеристика набору
• Складається з 456 деталей - на збірку знадобиться час.
• Інструкція в наборі допоможе правильно і покроково зібрати всі деталі.
• У комплекті 4 мініфігурки: Залізна Людина, Рятувальник і 2 А.І.М. Солдата-агента.
• Броня Халкбастера має розміри 16х20 сантиметрів.
• Доповніть колекцію супергероїв Marvel мініфігурками героїв і точною зменшеною копією броні Mark XLIV.
• Набір безпечний для здоров'я дітей завдяки використанню високоякісного нетоксичного пластика.
• Всі деталі сумісні з іншими наборами ЛЕГО завдяки одному кріпленню, яке використовується з 1958 року.

Купити LEGO Залізний Людина - Халкбастер (76164) ви можете на нашому сайті. Доставка здійснюється не тільки по м. Київ, а й по всій Україні. Всі набори 100% оригінальні і сертифіковані.

  • 7 сер, 2020
    Сама не смогла удержаться и купила для своего сына такой конструктор. Уж очень он любит и фильмы и комиксы и все игры у него про Железного человека. Аккуратная доставка. Сразу же заинтересовались самим принципом приобретения сверхсилы у фигурок. Такого точно у нас ещё не было и привлекло не только сына, но и взрослых. Оружие и техника тоже необычные и такой конструктор увлекает и даёт возможность ребенку развиваться.
  • 6 сер, 2020
    С детства приучаю сына к самостоятельности и покупаю игры развивающие воображение. Особенно ему нравится конструктор Лего. Да и я знаю, что мой ребенок сидит спокойно и собирает персонажей из своих мультиков. При покупке очередного конструктора выбрали такой набор, сыну нравится железный человек. Доставили набор быстро, детали все на месте и сын доволен.
  • 5.0

    5 сер, 2020
    Цей набір набагато кращій ніж LEGO Super Heroes Железный Человек: трасформер (76140). У нього більше можливостей та героїв. Навіть, якщо Ви не дивились фільм, легко вигадаєте свій сценарій. Наш герой витримав вже багато падінь і як новий. Ось, що означає якість.
    • 5.0

      29 вер, 2020
      Не соглашусь с Вами оба набора хороши, один для любителей, другой для профессионалов. Качество и там и там высокое.
  • 5.0

    7 сер, 2020
    Серія LEGO Super Heroes дозволить кожному хлопцю стати супергероєм. Особисто мені сподобався набір тим, що кожна мініфігурка може стати основним героєм. Суперздібності та трюки можна придумати самому. Основна фігурка маневрена, може перевертатися у повітрі. За набір РЕСПЕКТ!

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари