>
Уточнити наявність у постачальника
2499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

103 шт.
2 шт.
20.5 × 6.1 × 19.1 cm
4+
0 шт.
4.0

Опис

Ваша дитина вже з раннього віку мріє стати супергероєм і не пропускає жодної серії улюблених мультфільмів? Тоді унікальний набір LEGO Super Heroes 76170 Залізна Людина проти Таноса точно їй сподобається.

Чим же конструктор може здивувати?

У коробці знаходяться 103 деталі, які відмінно між собою взаємодіють. З них збирається величезна гарматна башта, літак, а також спеціальний стенд з рукавичкою, яка оточена лазерними променями. Всі моделі відрізняються приємним зовнішнім виглядом і хорошою деталізацією. До речі всередині гармати знаходиться пружинний механізм, завдяки якому вона стріляє.

На окрему увагу заслуговують круті мініфігурки Таноса і Залізної людини. Вони в точності нагадують реальних персонажів з коміксів, тому зроблять гру набагато цікавіше.

Діти можуть придумувати власні ситуації для гри, а можуть відтворювати вже відомі сюжети з фільмів. Більш того, ЛЕГО 76170 чудово взаємодіє з іншими наборами, що дозволяє значно розширити ігрові можливості.

Крім того, всі деталі зроблені з високоякісного пластику, тому не бояться подряпин, деформації, ударів і інших неприємностей. Вони зроблені згідно з усіма галузевими стандартами безпеки, тому не можуть завдати шкоди.

Активний розвиток

Численними дослідженнями було доведено, що під час гри з ЛЕГО діти не тільки розважаються, але і розвиваються. Дрібна моторика рук, уява, логіка, концентрація, посидючість — всі ці якості поліпшуються з кожним днем. Більш того, якщо діти грають разом з друзями, то у них виробляються ще й правильні комунікативні навички, без яких не обійтися в сучасному світі.

Купити конструктор LEGO Super Heroes 76170 Залізний Людина проти Таноса ви можете прямо зараз, оформивши заявку на нашому сайті.

 

  • 4.0

    31 бер, 2021
    Ми вже маємо достатньо наборів для маленьких фанатів супергероїв (76158, 76149, 76142, 76152 і так далі), тому він особливо не здивував. Так, сину сподобалось, але для мене це черговий, схожий на інші, набір. Ідея доволі банальна, хоча і непогано реалізована. Добре, що хоч стріляючу пушку додали. Це своєрідний перехід від лего-дупло до більш дорослих наборів, не більше.
    Достоинства:
    Є 2 інструкції, одночасно можуть збирати двоє. Можна відтворити щось із битв Залізної людини з Таносом. Всі деталі принтовані, бо ж для маленьких дітей.
    Недостатки:
    Виглядає максимально просто та навіть незграбно.
  • 4.0

    7 бер, 2021
    В данном случае это набор 4+, ориентированный на маленьких строителей. Поэтому просто глупо ожидать от него чего-то супер-впечатляющего. И с этой точки зрения это неплохо. У вас будет достаточно вещей, чтобы создать сцену битвы, пару симпатичных минифигурок и простой, но увлекательный опыт строительства. Однако камнем преткновения становится цена. Не знаю, сколько людей купить набор за 700 грн для маленького ребенка.
    Достоинства:
    Мы сыну взяли на День рождения, просто так не покупали бы. Ему очень понравились фигурки и самолетик, целыми днями с ними бегает.
    Недостатки:
    Стенд с перчаткой такой себе. Цена как для набора 4+ высока.
    • 1 кві, 2021
      Ну сейчас по акции можно взять за 600. Не так и дорого.
  • 4.0

    6 бер, 2021
    Тадам, наконец-то набор для самых маленьких любителей марвела. Основное транспортное средство в этом наборе - реактивный самолет. У него есть два дисковых стрелка, встроенных в заднюю часть крыльев, которые стреляют круглыми плитками 2 × 2. Учитывая, что Железный Человек может летать самостоятельно, наличие реактивного самолета кажется излишним. Для борьбы с Железным Человеком Танос использовал подпружиненную ракетную установку. Полный набор действительно делает маленькую законченную сцену битвы. Кто контролирует перчатку? Железный человек пытается избавиться от Таноса? Танос пытается вернуть её? В любом случае круто.
    Достоинства:
    Цвета в духе Марвел. Классный Танос, у нас еще такого не было. Впечатлил дизайн шлема Железного человека. Вращающаяся пушка.
    Недостатки:
    Самолет незаконченный, особенно снизу. Та и зачем он вообще Железному человеку не понятно.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари