>
Уточнити наявність у постачальника
399 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

38 шт.
1 шт.
17 × 1 × 14 cm
6+
0 шт.

Опис

Приготуйтеся до нових пригод Залізної людини в наборі LEGO "Залізна Людина і Dum-E". Так що, надягаємо костюм Квантового світу і готуємося до подорожі в часі разом з Залізною Людиною і його роботом. Тим більше, що даний полібег поклав початок цілій серії наборів для Endgame і по праву може вважатися культовим.

Опис набору
Набір LEGO 30452 був випущений в 2019 році в рамках серії LEGO Super Heroes. Поставляється набір в поліетиленовому пакеті білого кольору, на передній стороні якого зображена Залізний Людина і його робот-помічник. Всередині 38 деталей і 1 мініфігурка. Зібрати це все воєдино допоможе невелика двостороння інструкція. У ній же можна побачити рекламу інших наборів LEGO Avengers.

Мініфігурка
Ймовірно, найбажаніша частина набору LEGO "Залізна Людина і Dum-E" - сама мініфігурка Залізної Людини. Ця версія Залізної Людини в даний час є ексклюзивною для цього поліетиленового пакетика, тому, якщо ви хочете укомплектувати Месників цим костюмом, вам потрібно буде отримати його.
Тут він одягнений в білий костюм Квантового Царства. На передній і задній частині принтами детально передано вуглецеве волокно. Спереду також є матові принти і знак Avengers. Ноги також принтовані.
Виразів обличчя 2: впевнене і з блакитним екраном. На голові відкривається червоний шолом, такий же, як у Mark 50 і Mark 85.
Аксесуари Залізної Людини являють собою ручні двигуни, зроблені з прозоро-блакитних деталей 1 на 1, а також потоки повітря.
Особливістю Залізної Людини в наборі LEGO 30452 є те, що тут є можливість імітувати його політ за рахунок спеціальної підставки. Таке можна побачити досить рідко. Прикріпіть його на прозору деталь і подивіться, як же круто це виглядає.

Dum-E
Він - вірний супутник Тоні і допомагає в його лабораторії. Робот в наборі "Залізна Людина і Dum-E" представляє собою невелику збірку, де для їзди використовуються балки Technic. Так що, робот може в прямому сенсі цього слова пересуватися. З'єднувач між кронштейном і підставою як би «прикрашений» жовтими цеглинами і з'єднаний з синім технічним штирем посередині. Рука - це невелика пластина з петлями, на кінці якої затиск. В руці полум'я.
Цікавий факт! Ніколи раніше роботи такого плану не вивергали вогонь. Здатність гасити пожежу була, але ось починати її - ні.
Цей механічний важіль можна переміщати вгору і вниз. А ось ближче до полум'я стає можливо обертання на 360 градусів. За рахунок цього з'являється можливість приймати різні пози.

У наборі LEGO 30452 представлений новий дизайн Dum-E і ексклюзивна мініфігурка Залізної Людини в костюмі Квантових світів, що точно порадує будь-якого фаната серії. До того ж, вони прекрасно впишуться в збірку Залу обладунків.

Вперед, тільки від Вас залежить, що ж чекає Залізну Людину і його вірного помічника - робота Dum-E сьогодні. Позитивні емоції як під час складання, так і під час демонстрації гарантовані!
Придбати набір LEGO Super Heroes (30452) "Залізна Людина і Dum-E" Ви можете в нашому магазині. Обов'язково потім поділіться своїми враженнями в відгуках до набору.
Вдалої і цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари