>
В наявності
8799 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

480 шт.
0 шт.
35.4 × 9.1 × 19.1 cm
18+
0 шт.
3.8

Рекомендовані Комплекти

Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Відчуйте себе супергероєм
Комікси від DC і Marvel користуються величезною популярністю у багатьох поколінь. Адже всі ми мріємо про рятівника, який допоможе побороти всіх ворогів і перемогти зло. Саме такими персонажами є супергерої. Вони володіють надлюдською силою, інтелектом і іншими талантами, які відрізняють їх від звичайних людей. Всі супергерої, як правило, шляхетні і жертовні, місією свого життя вони вибрали порятунок людства.

Перед вами та сама маска Залізної Людини
Культовий елемент гардероба Залізної людини вразить вас своєю схожістю з оригіналом. Цього вдалося досягнути завдяки неймовірній деталізації. Побудуйте своїми руками культові обриси шолома одного з найсильніших супергероїв Марвел. У конструкторі застосовується золотистий і червоний колір, як і в костюмі Залізної Людини. Сяючі графічні наклейки для очей додадуть масці живого і неповторного вигляду. Шолом кріпиться до чорної підставки, на якій він виглядає як дуже ефектний аксесуар. Він приверне увагу кожного, хто буде проходити повз.

Залізна людина - один з найпопулярніших героїв
Чим же так прославився цей герой? У нього чимало талантів: він володіє геніальним інтелектом, завдяки якому він став видатним винахідником і інженером. Крім цього, у нього дуже широкі пізнання в усіх сферах науки. Він власноруч створив для себе костюм, який зробив його майстром рукопашного бою і сильним противником. На нього пішло чимало фінансових ресурсів, але у Тоні Старка ніколи не було з цим проблем.
Тоні Старк досить харизматичний і ексцентричний герой. Він є одним з головних спонсорів «Месників» і найважливішим учасником команди. Герой здається трохи егоїстичним і порушуючим правила, але він робить це для досягнення своєї первісної місії - порятунку людства.

Чудовий подарунок
Якщо ви шукайте подарунок на День народження або будь-яке інше свято для фаната Марвел - зверніть увагу на цей набір. Він відмінно потренує навички конструювання і стане цікавим колекційним об'єктом.

Характеристики набору
1. Складається з 480 деталей - для збірки знадобиться час і посидючість.
2. Виконано в формі точної копії шолома Залізної Людини з всесвіту Marvel.
3. Якісна річ, адже у виробництві використовується тільки якісний і нетоксичний пластик.
4. Набір орієнтований на дорослих поціновувачів

Купити набір LEGO Super Heroes Залізна людина (76165) ви можете на нашому сайті. Доставка здійснюється не тільки по м. Київ, а й по всій Україні. Всі набори 100% оригінальні і сертифіковані.

  • 4.0

    2 кві, 2021
    Зібравши серію Star Wars Helmet 2020 Range я був трохи засмучений, адже у мене не було цього. Тому в день покупки, я одразу зібрав його. Можливо, через те, що я дуже чекав цього, мої очікування були завищені. Техніка збірки була знайома з шоломів "Зоряних воєн", але якось здавалося, що це дійсно зменшена версія. І все ж якщо порівняти з іншими, то вони майже однакові за розміром. Я думаю, що найгірше для мене те, що наклейки, що використовуються для очей, явно дивні. Вони псують вид шолома.
    Достоинства:
    Я майже згоден з формою шолома, хоча все ж можуть бути внесені деякі корективи. І повнюстю згоден з кольором, здалеку шолом навіть виглядає трохи перламутровим.
    Недостатки:
    Навіть на фото збоку видно пробіли. Наліпки для очей жахливі.
  • 3.0

    2 кві, 2021
    Я фанат серии шлемов, жаль что их так мало. Но этот по большей степени разочаровал. Я не знаю, просто ли настоящий дизайн шлема не очень хорошо подходит для лего, или это просто плохое исполнение. Форма у него неправильная. Особенно в области челюсти. И зазоры ужасные. При взгляде сбоку за лицевой панелью видны розовые кирпичи. Хотя детали под золото выглядят фантастически. Когда я впервые собрал этот набор, я не наклеил наклейки на глаза. Это придавало шлему вид «выключенного». Но в итоге я все же решился и в целом мне понравилось.
    Достоинства:
    Как и наборы шлемов из «Звездных войн», сборка доставляет удовольствие. Хотя некоторые моменты и придется улучшить.
    Недостатки:
    Слишком много пробелов, даже видно внутренние детали. Форма не такая, как должна быть.
  • 3.0

    6 жов, 2020
    Я, как владелец шлемов Звездных войн, ожидал примерно того же качества, но на фоне их Железный человек просто блекнет. Нет, будь он одинок или просто стоял бы как украшение где-нибудь в офисе еще было бы норм, но увы моя ситуация иная. Да и само исполнение шлема не очень, форму сделали какой-то неправильной. Также есть проблема наполовину окрашенных в золото деталек и если упустить момент, то многое придется переделывать. Я бы доработал шлем, потому что есть что.
    Достоинства:
    Теперь в моей коллекции на один шлем больше
    Недостатки:
    Дизайн и огромный простор для улучшений, которые вижу даже я, не будучи работником ЛЕГО
    • 2 кві, 2021
      Хотілося б тоді побачити шолом у порівнянні з іншими. Тобто, фото.
  • 5.0

    17 сер, 2020
    Я для себя покупал этот набор, потому что фанат этой супергеройской темы и эта маска в собранном виде очень круто смотрится, мне и собирать её было приятно, детальки отлично сделаны, по размерам всё чётко и выглядят приятно, запаха тоже никакого нет от них. Маска оказалась больше чем я ожидал, смотрится очень красиво, я доволен качеством набора и его ценой.
  • 3.0

    5 сер, 2020
    Набір не сподобався зовсім. Лише маска і за таку ціну. Кольори, як мені здається, не такі яскраві як у кіно. Зібрати щось ще не вдалося. Буду використати як платформу для інших наборів.
    • 2 кві, 2021
      То ж нормальна ціна. Іноді, як от зараз, навіть пропонують по акції.
  • 5.0

    5 сер, 2020
    Завдяки лего нам вдалося зробити добрий подарунок для для фаната Марвел. Не дивлячись на те, що хлопцю 15 років, він із задоволенням зібрам маску. Вони практично точна копія маски із фільму. Реалістичності додають очі, що світяться. Якби ще були голосові ефекти, взагалі була б БОМБА!
    • 5.0

      29 вер, 2020
      Видно, Вы фанат лего, а по поводу голосовых эффектов - отличная идея. Надеемся, конструкторы читают комменты и сделают выводы!

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари