>
Уточнити наявність у постачальника
1259 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

163 шт.
3 шт.
26.2 × 7.6 × 22.2 cm
4+
0 шт.
5.0

Опис

Захисти міський банк
Тривога! Хтось пробрався в міський банк. Так це ж сам Містеріо вирішив привласнити собі всі гроші банку. Але в цей раз він не один, а в компанії величезного робота, який швидко пересувається завдяки колесам і розмахує руками в різні боки. Він ось-ось зламає сховище. Хто ж зможе зупинити цього гіганта? Не треба панікувати Людина-павук (Spiderman) вже летить на гелікоптері, а Павук-привид мчить на скейтборді. Приєднуйтеся до смертельної битви з фантастичними героями, і затримай Містеріо. Чи вдасться запобігти пограбуванню чи Містеріо втече з місця злочину? Все залежить тільки від вас.

Що цікавого
LEGO Marvel 76149 Загрози Містеріо є нескладним конструктором, який відмінно підійде хлопчикам віком від 4-х років. Набір складається з 163 деталей, які відмінно між собою взаємодіють. З деталей збирається величезний пересувний робот для Містеріо, а також гарний гелікоптер для Людини-павука. Також варто звернути увагу на реалістичні мініфігурки Людини-павука, Павука-примари і Містеріо, які разом з такими аксесуарами як скейтборд, павутинна та іншими деталями зроблять гру ще цікавіше. Конструктор надає широкі можливості для розваг і веселощів, все залежить тільки від фантазії вашого малюка. Дитина може, як обігравати вже знайомі сцени, так і створювати свої власні унікальні ситуації.

Просте збирання
Набір LEGO Marvel 76149 The Menace of Mysterio є стартовим, тому відмінно підійде в якості першого знайомства малюка з конструктором. Особливістю даного конструктора є те, що для побудови використовуються великі модульні блоки, які зручно збирати навіть найменшим будівельникам. До того ж в комплекті надається детальна інструкція з яскравими картинками, яка дозволить малюкові швидко зорієнтуватися під час гри.

Купити конструктор LEGO Marvel 76149 Загрози Містеріо, а також інші новинки, ви можете на нашому сайті. У нас найдоступніші ціни, оперативна доставка і кращі консультанти, які дадуть відповідь на всі ваші запитання.

  • 5.0

    23 гру, 2020
    Отличный маленький набор! Мы купили его нашему трехлетнему племяннику. Очень понравились мини-фигурки - особенно Мистерио (племянник решил, что он «хороший» плохой парень). Сборка была простой, и все три части хорошо выдерживают энергичную игру. Прекрасная деталь хранилища банка.
    Достоинства:
    Крутой Мистерио и Мех. Интересное хранилище с украшениями.
    Недостатки:
    Бывает, что руки выскакивают.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари