>
Уточнити наявність у постачальника
9499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

685 шт.
7 шт.
37.8 × 7.1 × 35.4 cm
8+
0 шт.
4.5

Опис

Чудова новинка серпня 2020 для фанатів Марвел
ЛЕГО дає можливість фанатам про новому подивитися на знайомі будівлі і персонажів з кіновсесвіту Марвел. Побудуйте власноруч вежу за проектом Старка, яка стала притулком для Месників. Вона розташована в Манхеттені Нью-Йорка. Зверніть увагу на деталі моделі - хоч вона і зменшена - на ній зберігся знак месників.

Особливості конструкції
Ця 5-поверхова вежа - цікава і функціональна іграшка. За скляними стінами розташувалися 7 кімнат, кожна з яких має своє особливе призначення. На верхньому поверсі розташований конференц-зал з мальовничим видом на Нью-Йорк. На поверсі нижче зберігається енергетичне ядро, яке живить вежу, і пункт управління. Ще нижче розташовані кімнати Тоні Старка, де він зберігає свою зброю і броню. На першому поверсі розташований дослідний центр і ракетна установка.

Набір, пристосований для гри
Вежа Месників має дуже стильний вигляд. Скляні стіни роблять її схожою на коштовне каміння. Але, крім цього, такий тип стін дозволяє значно спростити гру і зробити її цікавішою. Ви можете спостерігати за діями героїв, а щоб керувати ними - відкрийте вежу. У неї вбудований механізм завдяки якому вежу можна відкрити як книжку. Це дуже зручне рішення, яке перетворює будівлю в справжній полігон для битви.
Керуйте 7 мініфігурками які представляють добро і зло. Підірвіть енергетичне ядро, знесіть балкон, розбийте вікна хмарочоса, запускайте ракети, - з цими наборами у вас буде маса варіантів для веселощів. Червоній Вдові і Залізній Людині потрібно буде боротись в захоплюючому бою з Червоним Черепом і його А.І.М. Агентами. Розіграйте цей епізод за своїм власним сценарієм!

Ідеальний подарунок для фаната
Кожен любитель Марвел оцінить цей ігровий набір. Навіть якщо він не знайомий з ЛЕГО, йому буде легко будувати завдяки покроковоійінструкції. Наявність 7 мініфігурок роблять набір цікавим колекційним об'єктом.

Загальні характеристики набору
1. З 685 деталей вам вдасться побудувати чудову вежу Месників.
2. У наборі 7 мініфігурок: Залізна Людина, дві його додаткових броні, Чорна Вдова, Червоний череп і Агенти А.І.М.
3. Зібрана вежа Месників має висоту 44 сантиметри.
4. Набір сподобається дітям від 8 років.

Купити набір LEGO Super Heroes Вежа Месників - Битва (76166) ви можете на нашому сайті. Доставка здійснюється не тільки по м. Київ, а й по всій Україні. Всі набори 100% оригінальні і сертифіковані.

  • 4.0

    5 жов, 2020
    Есть положительные и отрицательные персонажи, что позволяет полноценно поиграться, при должном желании) К самой башне вообще никаких вопросов, выполнена и продумана на ура. Много персонажей как приятное дополнение к общей картине. А теперь о самом раздражающем моменте, из-за которого смог поставить только 4: лицо Тони Старка осталось прежним, а шлем стал цельным, хотя в предыдущих сериях он был двухкомпонентным. Для меня это было болезненно, но спасло то, что у меня уже была другая его нормальная фигурка) Надеюсь в будущем это исправят обратно
    Достоинства:
    Башня сама по себе многофункциональна и красива
    Недостатки:
    Прозрачные панели имеют неприятное свойство царапаться, так что подальше от детей, если вы коллекционер
  • 5.0

    3 жов, 2020
    Фильмы про Мстителей всей семьей обожаем пересматривать, а сын настоящий маленький фанат, постоянно просит купить игрушки лего про железного человека и других героев. Во время покупки выбор пал на этот набор. Мне понравилось, что башня многоуровневая, есть доступ ко всем этажам и раскрывать ее можно как книжку. Фигурок 7, главные персонажи имеются. Детальки промаркированы и хорошо стыкуются, так что собирать по инструкции одно удовольствие. В наборе также имеются запасные детальки, что тоже неплохо, т.к. вечно теряются обычно. Ребенок очень доволен такому подарку, особенно радовался когда полностью собрал весь набор. Покупка стоящая!
    Достоинства:
    Большой набор, много деталей и есть запасные. Качество отличное, пластик не вызывает аллергии. инструкция расписана хорошо - все четко и понятно.
    Недостатки:
    Не все главные персонажи есть в наборе, зато их можно будет докупить по отдельности потом.
  • 6 сер, 2020
    У детей сейчас другие интересы и фильмы, мой например без умолку твердит про вселенную Марвел. Чтобы как-то развеселить его купила такую супербашню и не пожалела. Доставили быстро, все детали на месте. Не скрою, что первое время всей семьей собирали и неизвестно кому было интереснее взрослым или ребенку. Башня раскрывается как книжка и механизм превращает её в полигон. Сын доволен.
    • 5.0

      29 вер, 2020
      Ольга, подскажите, Вы долго ждали заказ и со скольки лет этот набор интересен? Смотрю на фото, башня довольно таки хрупкая, как там скреплены элементы? Спасибо за внимание.
  • 4.0

    5 сер, 2020
    На мій погляд, це простий набір для новачків. Мені більше сподобався LEGO Super Heroes Нападение на башню Мстителей (76038). У цьому наборі все просто збирається, у ньому не має схованок, як то кажуть "родзинки." Та якщо Ви тільки почали своє знайомство із лего, цей набір для Вас.
  • 5.0

    5 сер, 2020
    Добре, що у лего є серія LEGO Super Heroes. Улюблені герої завжди поруч та прийдуть на допомогу. Цей набір сподобався своєю мобільністю. На перший погляд вежа крихтка, але це не так. ЇЇ зручно брати із собою. У наборі багато героїв, тому грається одразу велика кампанія. Набір класний.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари