>
Уточнити наявність у постачальника
349 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

49 шт.
2 шт.
14.1 × 12.2 × 4.6 cm
4+
0 шт.

Опис

Чуєте гучний звук мотора, що це? Давайте швидше подивимося! Це ж звук потужного мотоцикла Капітана Америки. Тільки що відбувся напад на Капітана, розгніваний агент секретної терористичної організації "Гідра" стріляє з кулемета, але Капітан спритно відбивається своїм щитом і їде геть, щоб повідомити команді Месників про нову небезпеку. Все це представлено в наборі LEGO Super Heroes Битва Капітана Америки з Гідрою (76189). Сцена в точності передає сюжет фільму "Месники: Ера Альтрон".

Про набір та мініфігурки

У наборі представлено дві унікальні мініфігурки - Капітана Америки і агента "Гідри", а крутий мотоцикл особливо простий в збірці, що відповідає рекомендованому віку від чотирьох років, також в комплекті до нього є кілька особливих елементів.

Мініфігурка Капітана Америки виглядає прекрасно. Виготовлена з великою увагою до дрібниць і має два вирази обличчя: серйозний в синьому шоломі Капітан Америка і усміхнений Стів Роджерс з красивим волоссям. Темно-синій костюм оснащений захисними елементами, а вишукана срібна зірка прикрашає груди Капітана. В руках він тримає ні що інше, як відомий щит, щоб захищатися і наносити удари у відповідь.

Агент Гідри одягнений в спортивний світлий костюм і в бронежилет з червоним значком з емблемою терористичної організації "Гідра", в сірій в'язаній шапці і зі злим виразом обличчя. Озброєний цікавим кулеметом, в якому пістолет можна зняти і використовувати вручну. Всі учасники небезпечного угруповання відрізняються дивовижною стійкістю і силою перед будь-яким видом опору.

Але Капітана це не злякає, він завжди готовий до бою і до будь-яких небезпек, його надлюдська сила ніколи його не підведе, а вірний міцний щит завжди поруч. Щит виготовлений з надміцного вібраніума, є єдиним представником цього металу на землі, має аеродинамічні властивості. Щит можливо метнути з мінімальним опором вітру і з ідеальною траєкторією, а повернеться він до вас подібно до бумерангу.

Капітан Америка часто використовує мотоцикли під час важливих місій, що не дивно, адже це найшвидший транспорт. У наборі LEGO Super Heroes Битва Капітана Америки з Гідрою (76189) представлений ефектний чорний мотоцикл з емблемою "Месників" довжиною в 9 см, такі габарити дозволяють дитині комфортно грати та взаємодіяти з ним.

Зверніть увагу, з вихлопної труби викидається полум'я, кажучи про потужність мотоцикла. Швидше за сідайте на цей приголомшливий байк і вперед до нових пригод.

У наборі представлено дві унікальні мініфігурки - Капітана Америки і агента "Гідри".

Зверніть увагу, з вихлопної труби викидається полум'я, кажучи про потужність мотоцикла. Швидше за сідайте на цей приголомшливий байк і вперед до нових пригод.

Цікавий кулемет, в якому пістолет можна зняти і використовувати вручну.

LEGO для юних супергероїв

Набори LEGO Super Heroes від 4 років (4+) розроблені спеціально для малюків, які обожнюють супергероїв. У цій серії також представлені такі набори, в колаборації з компанією Marvel, як:

  • Сутичка Людини-Павука і Піщаної Людини (76172)
  • Гнів Локі (76152)
  • Загрози Містеріо (76149)
  • Залізна Людина проти Таноса (76170)
  • Залізна Людина: трансформер (76140)
  • Пограбування Стерв'ятника (76147)
  • Автомобільна гонитва Людини-Павука (76133)
  • Людина-Павук (Spiderman): викрадення діамантів Доктором восьминогом (76134).

Зберіть їх всі та створіть свій унікальний і фантастичний світ супергероїв, де ви і ваш малюк будете одними з них. Граючи з LEGO, ваш малюк отримає масу вражень і може розвивати свої творчі здібності та креативні будівельні навички. Невелика кількість деталей (49 шт), дозволить швидко зібрати конструктор і моментально почати захоплюючу гру.

Купити набори LEGO Super Heroes ви можете в нашому інтернет-магазині.

Що в коробці? 49 деталей, 2 мініфігурки, аксесуари, інструкція по збірці, наклейки для деталізації.

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари