>
Уточнити наявність у постачальника
5199 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

375 шт.
4 шт.
28.2 × 4.6 × 26.2 cm
7+
0 шт.
5.0

Опис

Дитина обожнює супергероїв? Постійно читає комікси, дивиться відео або влаштовує ігри за мотивами популярного блокбастера? Значить, їй сподобається і конструктор LEGO Робот Бетмена проти робота Отруйного Плюща.

Герої набору

Щоб почати сутичку супергероїв з небезпечними суперлиходіями, персонажів потрібно побудувати з 375 деталей за інструкцією. Як завжди, покрокове керівництво просте і зрозуміле, тому діти 7 років і старше впораються з цим самостійно, збірка для такого віку не складна. А ось батькам, які теж люблять ЛЕГО, доведеться дочекатися своєї черги, або замовити ще один набір, тому що всередині - захоплива історія.

З конструктором LEGO 76117 можна грати наодинці або невеликою компанією. В комплекті 4 оновлені мініфігурки: Бетмен, Флеш, Фаерфлай (він же Світлячок) і Отруйний Плющ, у кожного з яких своя реалістична зброя. Деякі елементи костюмів знімаються, а вираз облич героїв можна міняти - так сутичка виходить переконливіше.

Поєдинок роботів

Робот Бетмена найбільший в наборі, параметри 17х10х19 см. Він стріляє по лиходіям з подвійного кулемета, випускає сітку, а також може знищити противника дисковою пилкою значного розміру. Його ноги та руки рухливі, хоча в ліктях не згинаються.

Робот Отруйного Плюща поменше (13х6х16 см), але це не робить його менш небезпечним: лапи-листя хапають жертву і влучно стріляють отрутою, тому вирватися від зловісного монстра - завдання не просте.

Хто виявиться сильнішим і якою ціною здобуде перемогу вирішувати тільки малюку. Тут відкривається простір для дитячої фантазії, адже розігрувати нові сценарії можна скільки завгодно, це не набридає. Якщо у вас є інші набори, сміливо додавайте в гру елементи та персонажів звідти, щоб зробити гру ще цікавіше.

Щодо якості

Конструктор ЛЕГО 76117 виконаний з якісного цільного пластику. Всі деталі, а також механічні елементи добре поєднуються між собою, не розсипаються під час гри та надійно тримаються навіть при падінні з невеликої висоти. Більшість блоків чорного або сірого кольору, що повністю відповідає тематиці, але це не робить набір нудним. Навпаки, він досить яскравий і помітний, що в цілому робить його привабливим.

Кому підійде набір?

Зазвичай конструктори цієї серії вибирають хлопчики, але деякі дівчатка теж із задоволенням збирають роботів, а потім розігрують різноманітні сюжети з ними. Це цікаво і корисно, адже в процесі складання тренується посидючість, увага, а під час гри - фантазія, логічне мислення та навички комунікації. Така іграшка стане відмінним подарунком до свята, хоча можна порадувати дитину й без приводу. Набір 76117 - чудовий презент для любителів культових коміксів і серіалів.

  • 5.0

    15 лют, 2019
    Хотела выказать благодарность магазину за высокое качество конструктора и цену конечно, здесь эти игрушки намного дешевле чем в местных магазинах города. Ребёнок мой доволен конструктором, мне он тоже понравился, очень много в нём деталей и все красочные и качественные, у меня претензий нет к товару.
  • 5.0

    20 січ, 2019
    Гарний та красивий тематичний набір. Купували на подарунок для фаната як лего так й коміксів. Ми не очікували що дядьки 30 років як дитині сподобається. Та що тут говорити, мені теж зайшло. Ось думаю собі щось прикупити як сувенір.
  • 5.0

    17 січ, 2019
    Хороший конструктор, прекрасно продуманный и обладающий массой свойств положительного характера, могу рекомендовать к покупке основательно, нашему ребенку этот набор пришелся по вкусу.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари