>
Уточнити наявність у постачальника
3799 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

371 шт.
3 шт.
35.4 × 7 × 19.1 cm
7+
0 шт.

Опис

Спаси Людину-павука
О ні! Людина-павук потрапила в злісні обійми інопланетянина Венома, який вміло керує величезним роботом. Що ж робити? На щастя побратим Людини-павука з всесвіту Нуар вже летить на величезному реактивному літаку. Зараз тут стане дуже жарко. Стріляй по Веному, випускай ракети і використовуй всі свої суперсили, щоб перемогти це чудовисько. Але головне не потрап під ракети робота Венома, адже всього одне влучення і твій літак буде знищений. Чи зможе Людина-павук врятуватися від смертоносних обіймів інопланетянина? Вирішувати доведеться тобі!

Особливості набору
Конструктор LEGO Marvel 76150 Винищувач Людини-Павука і хутро Венома відмінно підходить юним любителям всесвіту Marvel. Тепер вони зможуть розігрувати улюблені сцени з фільмів та ігор прямо у себе в кімнаті. Набір з точністю повторює всі споруди, зброю, костюми і героїв, тому малюк зможе повністю зануритися у фантастичний світ і приємно провести час. Всі деталі конструктора проходять ретельне тестування ще на етапі виробництва, тому не можуть нашкодити дитині. У свою чергу малюк може їх кидати, стискати, дряпати, кусати і навіть скручувати, не боячись пошкодити. При цьому конструктор відрізняється демократичною ціною, яка робить його доступним для кожного.

Що можна зібрати
Відкриваючи коробку, дитина виявляє 371 деталь, а також мініфігурки Людини-павука (Spiderman), Венома і Людини-павука з всесвіту Нуар. З деталей легко збирається великий бойовий робот Венома, а також реактивний винищувач Людини-павука. Робот оснащений спеціальною кабіною для фігурки Венома і має рухомі кінцівки. Також не варто забувати про смертоносну зброю у вигляді флік-ракетниць з кожного боку. Конструктор розроблявся для хлопчиків віком від 7-ми років і здатний подарувати яскраві емоції під час гри.

Всі набори ЛЕГО оригінальні і сертифіковані. Купити конструктор LEGO Marvel 76150 Spiderjet vs. Venom Mech можна зробивши замовлення на нашому сайті. Доставка діє по всій Україні, а якщо у вас виникли питання, наші фахівці з радістю на них дадуть відповідь.

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Рекомендуємо подивитися ці товари