>
Уточнити наявність у постачальника
1499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

93 шт.
3 шт.
26.2 × 6.1 × 19.1 cm
4+
0 шт.

Опис

Попередь пограбування

Поринь у світ фантастичних пригод разом з набором LEGO Marvel 76147 Пограбування Стерв'ятника. На банківську вантажівку з коштовностями напав злісний стерв'ятник. Він моментально приземляється на вантажівку, ламає двері, пов'язує коробки з коштовностями ланцюгом і хоче летіти. Але не тут-то було, Людина-павук (Spiderman) вже мчить на місце злочину на своєму блискавичному мотоциклі. Стерв'ятник, злякавшись, розкидає коштовності по всій дорозі і хоче втекти. Чи встигне Людина-павук схопити злодія в свої липкі сітки? Все залежить тільки від вас. З конструктором ЛЕГО немає часу позіхати!

Що цікавого в коробці

Набір LEGO Marvel 76147 Vulture's Trucker Robbery є одним з найпростіших конструкторів. Він розрахований на хлопчиків віком від 4 років і здатний подарувати їм море емоцій та веселощів. Всередині коробки дитина виявить 93 деталі, з яких можна зібрати велику вантажівку для перевезення грошей та коштовностей, а також байк Людини-павука. Крім цього ви виявите також 3 мініфігурка Людини Павука, Стерв'ятники і водія вантажівки, які разом з цікавими аксесуарами зроблять гру ще крутіше і цікавіше.

Приємні особливості конструктора

Конструктор являє собою невеликий стартовий модуль, який легко і швидко збирається. Головною особливістю даного конструктора є великі модульні елементи, які відмінно підійдуть навіть для найменших дітей. До того ж в наборі йде докладна інструкція з яскравими картинками, за допомогую якої дитина зможе швидко зорієнтуватися. Конструктор надає величезну кількість можливостей для гри і повністю реалізує творчий потенціал вашого малюка. А коли йому набридне грати, набір якісно доповнить домашній інтер'єр.

Купити оригінальний і сертифікований набір LEGO Marvel 76147 Пограбування Стерв'ятника ви можете, оформивши замовлення на нашому сайті. Доставка діє по всій Україні, а якщо у вас виникли питання, наші консультанти з радістю допоможуть вам.

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари