>
Уточнити наявність у постачальника
1799 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

54 шт.
2 шт.
19.1 × 4.6 × 14.1 cm
4+
0 шт.
5.0

Опис

Погоня на човнах разом з LEGO Batman  
LEGO Погоня за пінгвіном! (76158) пропонує дітям нескінченні можливості для творчої рольової гри зі своїми улюбленими персонажами з фільмів про Бетмена. Популярні будівельні іграшки для фанатів Бетмена! З мініфігурки Бетмена і Пінгвіна і 2 класними човнами, які вони можуть побудувати самі, діти відчувають дію супергероя і всі види пригод. Цей набір LEGO 4+ - відмінний спосіб навчити дошкільнят і маленьких дітей будувати. Набір легко зібрати, тому навіть діти, які не мають досвіду в будівництві, можуть швидко почати роботу. У простих інструкціях пояснюється процес будівництва. Це вселяє в дітей упевненість в тому, що пізніше вони зможуть почати більш складні проекти LEGO.
Особливості:
LEGO Погоня за пінгвіном! (76158) Стимулює уяву і процес творчого мислення дітей, коли вони грають в рольові ігри з супергероями-мініфігурки і іграшковими транспортними засобами з коміксів і фільмів .
Цей набір будівель також включає мініфігурки Бетмена і Пінгвіна, а також кажана і качину човен Пінгвіна. Човни не плавають, але вони пропонують нескінченні можливості гри на суші.
Молоді будівельники можуть відразу почати з комплектів LEGO 4+ завдяки спеціальному стартовому цеглі. У міру того як вони будують більше, їх впевненість зростає, і вони відкривають нескінченну всесвіт, повну великих персонажів і творчих можливостей гри.
Цей класний будівельний набір наповнений кумедними функціями і відмінними аксесуарами для творчого веселощів і супергероя. Ідеальний подарунок на грудень або день народження для дошкільнят та дітей молодше 4 років.
Про продукт
Будівельні іграшки LEGO відповідають найвищим промисловим стандартам, що робить цеглу повинні суперечити одна одній, сумісними, простими в збірці і розбиранні - і використовується з 1958 року.

  • 5.0

    19 чер, 2020
    Набор маленький и лучше покупать его в качестве дополнения к большим наборам. Если уж рассматривать его как самостоятельную игрушку, скажу что он действительно интересный, потом что за 350 грн у вас будет две минифигурки, утка, лодка Бэтмена. Однозначно рекомендую, это халява!
    • 2 гру, 2020
      Так он подойдет только как дополнение или и как самостоятельный набор? С вашего отзыва что-то не сильно понятно.
  • 5.0

    12 чер, 2020
    Класний набір бетмена, хотіли просто купити іграшку бетмена, але коли побачили набір ще й розповіли що це новинка і по новому мультфільму, дуже якісна продукція, і все доставили дуже швидко.
  • 5.0

    11 чер, 2020
    Главной особенностью набора я считаю то, что Бэтмобиль здесь превратился в лодку. Вторая лодка в виде уточки нам показалась забавной. Погоню устроили в ванной. Хорошо, что игрушки лего не портятся в воде.Как бы Пингвин не пытался, Бэтмену все же удалось его догнать и сделать положительным героем.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари