>
Уточнити наявність у постачальника
6999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

743 шт.
6 шт.
54 × 7.9 × 28.2 cm
8+
0 шт.
5.0

Опис

Збери Гараж Бетмена разом з ЛЕГО
Мобільна база кажанів LEGO (76160) містити 5 привабливих автомобілів, тонни приголомшливої зброї й тонни крутих гаджетів. Цей набір включає 6 популярних міні фігурок LEGO з фільмів про Бетмена і пропонує все, що потрібно дітям, щоб досліджувати захопливий світ Бетмена! LEGO Batman - на колесах! Діти полюють на Бетмена, Бетгьорл і Найтвінга за сумнозвісних суперзлодіїв Містер Отримайте Фриз бронзовий тигр. Удосконалена мобільна база кажанів містить безліч прихованих функцій Вимкніть від трейлера і розкрийте крила. Коли бетмобіль приземлиться, ви можете вести зовні. Відключіть двигун від задньої частини вантажівки. Запустіть судно в передній частині вантажівки одним натисканням кнопки ... на борту є навіть в'язниця для поганих хлопців і функція вибуху, коли вони тікають! Бетмен будує іграшки з міні фігурки в дії За допомогою ігрових наборів LEGO Batman діти можуть отримати всі гострі відчуття і легендарні моменти з фільмів про Бетмена

Особливості:
Ця мобільна група на колесах »містити бетмобіль, квадроцикл, мотоцикл, водний транспорт, іграшкова вантажівка і 6 міні фігурок з фільмів про Бетмена: Бетмен, Бетгьорл, Найтвінг, Mr. Заморожування, Людина-Кажан і Бронзовий Тигр.
Оскільки дах і бічна сторона відкриті, у вас є легкий доступ до аксесуарів Batman в Batcave. Існує так багато відкриттів, і з 6 міні фігурки з фільмів про Бетмена можливості для творчих веселощів дійсно безмежні.
Не тільки фанати фільмів про Бетмена полюблять цю мобільну конструкторську іграшку Batcave на свій день народження. Це фантастичний ігровий набір «Побудуй свій власна вантажівка» для всіх дітей від 6 років, які люблять вигадувати свої власні історії.

Про продукт
Будівельні іграшки LEGO відповідають найвищим промисловим стандартам, що робить цеглу повинні суперечити одна одній, сумісними, простими в збірці і розбиранні - і використовується з 1958 року.

  • 5.0

    29 лис, 2020
    Этот набор является одним из самых крутых за долгое время, поскольку он идеально вписывается в коллекцию, а выбор минифигурок просто фантастический (не считая стандартной фигурки Бэтмена, которую мы получили в прошлогодних наборах). Поставляется с шестью персонажами, Бэтменом и Бэтгёрл, которые могут менять накидки. Этот весь транспорт в наборе просто вау, незаменим для всей серии.
    Достоинства:
    Все отлично, начиная от АЖ 6 минифигурок и заканчивая самой базой. Очень высокая планка для последующих наборов.
    Недостатки:
    Очень хотел найти недостатки, но так и не смог(
  • 5.0

    19 чер, 2020
    Набор очень технологичен и наворочен. Это не просто большая машина на колесах с минифигурками. Количество функций удивляет и ребенка и меня как родителя. Радует, что с каждым годом качество консруктора выходит на новый уровень.
  • 11 чер, 2020
    Спасибо, что доставили в кротчайшие сроки, успели во время и отдельное спасибо за рекомендацию, с подарком угадал, всем рекомендую.!
  • 5.0

    9 чер, 2020
    Мой 16 летний сын с удовольствием играет с 6 летним братом в этот набор. Он крутой. Цвета для набора здорово подобраны. Да и Бэтмена еще раз пересмотрели.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари