>
В наявності
1799 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

226 шт.
3 шт.
26.2 × 6.1 × 19.1 cm
6+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

+ =
3898 грн
3500 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Сюжет
Набір LEGO Marvel 76142 Месники: Атака на спортбайке переносить малюка в фантастичний світ супергероїв. На цей раз ти можеш прокотитися по Ваканді на надшвидкому мотоциклі в ролі Чорної пантери. Але варто бути не чеку, адже агент А.І.М вже спускається на реактивному ранці, щоб вкрасти каністри з небезпечним мутагеном. Чи вдасться його зупинити? Для цього ти можеш використовувати кулемет, лезащо обертаються , рушниці і бластери. Ух ти! Подивіться на небо це ж сам Тор. Бог грому і блискавки спустився з небес зі своїм могутнім молотом. Сутичка обіцяє бути динамічною і захоплюючою. Так хто ж в результаті переможе?

Що цікавого
Набір LEGO Marvel 76142 Avengers Speeder Bike Attack прекрасно підійде юним любителям коміксів. Він покликаний, в першу чергу перенести дитину в фантастичний світ і подарувати їй море задоволення і радості. Конструктор складається з 226 деталей, які в сукупності формують спортбайк Чорної пантери, флаєр для Агента А.І.М, а також інші елементи і аксесуари для гри. Не варто забувати і про 3 мініфігурки Тора, Чорної пантери і агента А.І.М., які зроблять гру ще цікавіше. До того ж набір порадує дітей стріляючою зброєю , цікавими функціями і довгими годинами захоплюючих ігор.

Перед покупкою
Конструктор розрахований для хлопчиків віком від 6 років і легко збирається. Він відповідає всім галузевим вимогам і проходить ретельне тестування ще на етапі виробництва. Дитина може стискати, кидати, скручувати, дряпати і навіть кусати деталі не боячись їх пошкодити. Набір відмінно підходить як для гри наодинці, так і для спільних розваг. При цьому він відрізняються доступною ціною і відмінно підходить в якості недорогого подарунка на день народження або будь-яке інше свято. Розвивайтеся разом з ЛЕГО.

Всі конструктори оригінальні і сертифіковані. Вони поставляються офіційним дилером "Лего Україна". Придбати набір LEGO Marvel 76142 Месники: Атака на спортбайке ви можете в нашому магазині з доставкою по всій Україні.

  • 5.0

    13 січ, 2020
    Месники: Атака на спортбайке - новинка 2020 року. Плюси набору- нові неймовірні приладдя, байк вистрілює ракетами, три міні фігурки, які можуть буди у різних іграх добрими та злими. Коли граєшься, складається таке враження, що байк вміє літати. Потрібно сконцентруватись, щоб потрапити у ціль. Недоліків не помітила, бо у наборі є все, навіть, доповнювати нічим.

Рекомендуємо подивитися ці товари