>
В наявності
2649 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

493 шт.
4 шт.
38.2 × 26.2 × 5.65 cm
7+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

У наборі LEGO "У тіні Арішема" Ви постанете перед обличчям лідера Целестіалів. Саме він наділений владою вирішувати, чи повинна цивілізація планети жити або померти. Який вибір він зробить на цей раз - дізнаєтеся самі.

Хто такі Вічні і фільм про них

  • Історія створення Вічних. Вічні вперше були створені в 1976 році автором коміксів Джеком Кірбі. Однак, через деякий час проект був заморожений до тих пір, поки до нього не повернулися Марк Грюнвальд і Рой Томас. У 1985 році, після міні-серії, про них знову забули аж до 2006 року, поки не вийшов міні-комікс. А вже в 2021 році був випущений повнометражний фільм під назвою "Вічні".
  • Як з'явилися Вічні. Близько 5 млн років тому Землю відвідали Целестіали, які виявивши людей, провели з ними серію генетичних випробувань, в ході яких були створені Вічні і девиантов.
  • Про фільм "Вічні". "Вічні" - супергеройський фільм, який вийшов в 2021 році. Основна ідея - Вічні об'єднуються для захисту Землі від Девіантів.

Text below

Text below

Вічні в наборі

У наборі LEGO 76155 Ви зустрінете відразу команду Вічних. Кожен з них по своєму унікальний і володіє власними суперсилами.

  • Аяк - Вічна, наділена здатністю спілкуватися з Целестіаламі. Саме її Вас запропонують розташувати в руці Арішема. На ній блакитний костюм із золотими деталями, чимось схожий на той, що у Ікаріса;
  • Серсея - Вічна, що володіє даром перетворювати речі у що завгодно. У неї зелений костюм з білими деталями, що відрізняє дівчину від інших мініфігурок, у яких візерунки виконані золотим;
  • Ікаріс - Вічний, здатністю якого є суперсила. На персонажі блакитний костюм із золотими візерунками, які продовжуються і на ногах;
  • Кінго - Вічний, який може стріляти земної енергією. Він тут в фіолетовому костюмі, прикрашеному золотистими візерунками.

Ікаріс - Вічний, здатністю якого є суперсила. На персонажі блакитний костюм із золотими візерунками, які продовжуються і на ногах.

Аяк - Вічна, наділена здатністю спілкуватися з Целестіаламі. Саме її Вас запропонують розташувати в руці Арішема. На ній блакитний костюм із золотими деталями, чимось схожий на той, що у Ікаріса.

Всі, представлені тут мініфігурки мають двосторонні обличчя. Разом, вони дадуть Вам відчути, якого це бути справжнім супергероєм і перемагати Девіантів. Для цього, в набір додано зброю:

  • 2 кинджала;
  • меч;
  • клинок;
  • помаранчеві енергетичні заряди для Кінго.

​​​​​​

Серсея - Вічна, що володіє даром перетворювати речі у що завгодно. У неї зелений костюм з білими деталями, що відрізняє дівчину від інших мініфігурок, у яких візерунки виконані золотим.

Кінго - Вічний, який може стріляти земної енергією. Він тут в фіолетовому костюмі, прикрашеному золотистими візерунками.

Увага! Мініфігурки Аяки і Кінго є ексклюзивними для даного набору.

Арішем — верховний суддя

Як уже зрозуміло, сюди, в набір LEGO "У тіні Арішема" також доданий один з Целестіалів - Арішем. У його обов'язки входило вивчення рас, що населяли планети і на основі цього, винесення вердикту, жити цим расам чи ні.

А тепер, Ви можете отримати власного такого суддю, який у висоту сягатиме 30 сантиметрів. Через наявність безлічі шарнірів (шия, плечі, лікті, зап'ястя, таз і коліна), Арішем може приймати безліч поз. Тіло доповнено транс-рожевими деталями, які зроблені під кристали. Відсутність ступнів створює імітацію польоту.

Головна особливість Небожителя - підсвічування на грудях, для якого використовується блок, що світиться. Блок активується ззаду.

Увага! Для завершення цілісного образу Арішема, в даному наборі використовуються наклейки.

Девіант — кажан

Девіант, якого Ви отримаєте в наборі LEGO 76155 досить невеликий представник свого виду, тому перемогти його не складе труднощів. Кожна секція крил регулюється, так що ви зможете створити свого власного монстра.

Справжні фанати коміксів і фільму про Вічних оцінять додавання в набір збірної фігури Целестіала.

  • 5.0

    9 лис, 2021
    Главный в наборе Аришем, поэтому я просто скажу, что минифигурки и мини-девиант выглядят прекрасно. Сборка Аришема начинается с тела, далее - ноги, руки и голова. Не уверен, что в фильме у Аришема есть ноги, так как он просто левитирует. Много шарниров, так что можно поиграться с позами. Что касается игровых возможностей, то сама LEGO Group рекламирует три основные игровые особенности: светящийся сундук, взять минифигурку на руку и пулеметы на руках. Следующим очень хочу взять набор с Шан-Чи.
    Достоинства:
    Высота Аришема 30 сантиметров, при этом довольно устойчивый. За счет светящего блока круто выглядит вечером. Понравилась фигурка Кинго.
    Недостатки:
    Фигурки не имеют принтов на руках.
  • 5.0

    9 лис, 2021
    Какой забавный, уникальный набор лего. Сын большой поклонник Marvel, так что это был идеальный подарок. Он весело проводит время, играя с Аришемом и 4 минифигурками. Дизайн головы с 6 глазами сразу узнаваем. Эта голова - самая захватывающая и новая часть конструкции, гениально построенная из шести частей. Его любимая функция - подсветка, которая является действительно хорошей идеей. Также здесь можно найти небольшого девианта, у которого переливаются крылья.
    Достоинства:
    Соотношение Аришем-фигурка хорошее, он может даже держать Вечных на руке. Много оружия, даже слишком для маленького девианта. Светящаяся деталь у Аришема.
    Недостатки:
    Используются наклейки.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари