>
Уточнити наявність у постачальника
499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

133 шт.
2 шт.
14.1 × 12.2 × 4.6 cm
7+
0 шт.
4.5

Опис

Згідно коміксів, Вічні колись створили розумне життя на Землі, а тепер, з набором LEGO "Повітряний напад Вічних" Ви можете зібрати їх самих. Але не все так просто, адже разом з ними, Ви отримаєте Девіанта - їх ворога і руйнівника.

Хто такі Вічні і фільм про них

  • Історія створення Вічних. Вічні і їх противники Девіанти вперше були створені в 1976 році автором коміксів Джеком Кірбі. Однак, через деякий час проект був заморожений до тих пір, поки до нього не повернулися Марк Грюнвальд і Рой Томас. У 1985 році, після міні-серії, про них знову забули аж до 2006 року, поки не вийшов міні-комікс. Далі було знову сказано, що продовження не буде, але в 2021 році був випущений повнометражний фільм під назвою "Вічні".
  • Як з'явилися Вічні. Близько 5 млн років тому Землю відвідали Целестіали, які виявивши людей, провели з ними серію генетичних випробувань, в ході яких були створені Вічні і Девіанти. Після цього між ними відбувалося безліч конфліктів і воєн.
  • Про фільм "Вічні". "Вічні" - супергеройський фільм, який вийшов в 2021 році. Основна ідея - Вічні об'єднуються для захисту Землі від Девіантів.

Вічні в наборі

У наборі LEGO 76145 Ви познайомитеся відразу з двома представниками Вічних:

  • Спрайт - одна з Вічних, яка виглядає, як 12-річна дівчинка, але насправді зберігає в собі величезні сили. Її суперздатність - створювати реалістичні ілюзії. На ній повністю блакитний костюм з різноманітними візерунками на торсі. У дівчини двостороння голова з посмішкою з одного боку і переляканим виразом обличчя з іншого;
  • Ікаріс - Вічний, суперздатностями якого є надлюдська швидкість, сила і вміння літати. На персонажі його синій костюм із золотими візерунками на ньому. У Ікаріса двостороння голова зі звичайною посмішкою з одного боку і сердитим виразом обличчя з іншого.

Ці Вічні зможуть перенести Вас в світ супергероїв і дадуть можливість взяти участь в захоплюючій битві проти Девіанта. Для перемоги у них є два мечі-сая, один меч ніндзя і два бластера.

Увага! Мініфігурка Спрайт є ексклюзивною для даного набору.

Крилатий Девіант

Злісний Девіант наборі LEGO "Повітряний напад Вічних" представлений величезною літаючою істотою з рухомими крилами. Він, як і всі представники його виду виглядає досить страхітливо і місцями навіть огидно. Тулуб хоч і невеликий, але рухливий, адже всі шарніри на кульових опорах. Голова має підняті вгору вуха, чим нагадує давньоєгипетського бога Анубіса. Для крил використовуються нові леза з блискучою обробкою. Вони змінюють колір залежно від кута, під яким ви дивитеся на них, від жовтуватого до синього. У наборі LEGO 76145 Ви отримаєте 12 таких лез, і 1 запасне. Девіант виконаний переважно в синьо-сірих кольорах. На руках - золотисті кігті.

Увага! У збірці Девіанта присутні наклейки, зокрема на руках, ногах і голові.

Фанатам коміксів, нового фільму про Вічних і в цілому всесвіту Marvel сподобається збирати набір, присвячений вже культовим героям.

  • 5.0

    5 лис, 2021
    Мне нравиться лего Марвел, но в последнее время принты минифигурок переживали не лучшие времена. И я так рад, что в новых наборах их немного улучшили (но могли добавить и принты рук). Также меня заинтересовали сборки девиантов. Они странные, но я думаю, что цветовая схема работает и если купить несколько разных, то получиться внушительная армия.
    Достоинства:
    Как минимум, цена невысокая и позволяет взять набор. Как максимум, здесь еще и неплохие минифигурки и девиант. Мне нравится, что катана Спрайт выше ее.
    Недостатки:
    Мне кажется или у Икариса лицо как у Стива из «Что, если?»?
  • 4.0

    5 лис, 2021
    Хорошо, что в этих новых наборах разные девианты. Тут он похож на огромную птицу. Для меня он не очень важный, но и мне не 8 лет, поэтому я не являюсь целевой аудиторией набора. Мне нужно посмотреть фильм, чтобы почувствовать Вечных, поскольку они никогда не были на передовой, когда я увлекался комиксами. Но минифигурки отпадные. И то, что здесь Спрайт и Икарис разного роста только плюс.
    Достоинства:
    Минифигурки классные, с принтами и лицами, похожими на фильм. Есть 3 вида оружия (в том числе, запасное).
    Недостатки:
    Девиант собирается просто и выглядит немного странно, как будто дизайнером выступал ребенок.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари