>
Уточнити наявність у постачальника
999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

197 шт.
3 шт.
26.2 × 19.1 × 4.6 cm
6+
0 шт.
5.0

Опис

Якщо Ви читали комікси, присвячені цим супергероям, то знаєте, що Вічні колись створили розумне життя на Землі, а тепер, з набором LEGO "Напад Девіантів!" Ви можете зібрати їх самих. Але не все так просто, адже разом з ними, Ви отримаєте величезного шестиногого Девіанта - їх безсмертного ворога.

Хто такі Вічні і фільм про них

  • Історія створення Вічних. Вічні і їх противники Девіанти вперше були створені в 1976 році автором коміксів Джеком Кірбі. Однак, через деякий час проект був заморожений до тих пір, поки до нього не повернулися Марк Грюнвальд і Рой Томас. У 1985 році, після міні-серії, про них знову забули аж до 2006 року, поки не вийшов міні-комікс. А вже в 2021 році був випущений повнометражний фільм під назвою "Вічні".
  • Як з'явилися Вічні. Близько 5 млн років тому Землю відвідали Целестіали, які виявивши людей, провели з ними серію генетичних випробувань, в ході яких були створені Вічні і Девіанти. Після цього між ними відбувалося безліч конфліктів і воєн
  • Про фільм "Вічні". "Вічні" - супергеройський фільм, який вийшов в 2021 році. Основна ідея - Вічні об'єднуються для захисту Землі від Девіантів.

Вічні в наборі

У наборі LEGO 76154 Ви познайомитеся відразу з декількома Вічними:

  • Тена - одна з Вічних, яка може маніпулювати космічною енергією і створювати з неї зброю. На ній костюм пісочного кольору з золотистими візерунками. У неї двостороння голова, з одного боку нормальний погляд, з іншого - дуже сердитий. Її аксесуар - прозора помаранчева глефа;

Цікавий факт! Роль Тени в новому фільмі про Вічних виконує Анджеліна Джолі.

  • Маккарі - Вічна, суперздатностями якої є космічна надшвидкість, за допомогою якої вона може розвідувати планети. На персонажі сірий костюм з бордовими акцентами. Її двостороння голова показує суворий погляд з одного боку і питальний з іншого. Її аксесуар - потужний вибух;
  • Гільгамеш - Вічний, який може створювати собі екзоскелет за допомогою космічної енергії. До того ж, вын друг Тени. На ньому костюм пісочного кольору з зеленими деталями. З одного боку обличчя - посмішка, а з іншого - суворий погляд. З аксесуарів кулаки.

Кожен з цих Вічних цікавий і унікальний. Але всы разом, вони зможуть перенести Вас в світ супергероїв і дадуть можливість взяти участь в захоплюючій битві проти Девіанта. 

Увага! Мініфігурка Гільгамеша є ексклюзивною для даного набору.

Шестиногий Девіант

Саме Девіант з набору LEGO "Напад Девіантів!" був трохи показаний в трейлері фільму. Він, як і всі представники його виду виглядає досить страшно, особливо з такою масивною щелепою. Він шестиногий, з дуже великими передніми руками і дуже тонкими задніми ногами. Всі з'єднання виконані за допомогою кульових шарнірів, тому Девіант досить рухливий. Голова і роги також знаходяться на кульовому шарнірі. На голові також розміщені блискучі деталі.

Увага! У збірці Девіанта присутні наклейки, зокрема на голові, руках і ногах.

Тим, кому запам'ятався цей Девіант у трейлері сподобається збирати набір, присвячений йому і Вічним.

  • 5.0

    12 сер, 2022
    Хороший наборчик) В первую очередь брали из-за минифигурок , у которых неплохие принты и аксессуары. В целом рекомендую к покупке !
    Достоинства:
    Приятная цена , много классных минифигурок !
    Недостатки:
    Девиант мало функциональный (
  • 5.0

    4 лис, 2021
    Коли брав набір сину, переймався чи буде девіант достатньо рухливим, щоб сину було цікаво. І відразу відповім, що очікування виправдались, у девіанта шарові опори в зоні голови та ніг, що забезпечує розумний діапазон рухів. Мої улюблені деталі - невеличкі ріжки та ніздрі, які формуються з заокруглених деталей. Сину сподобались міцні ноги, за рахунок яких девіант впевнено стоїть. Такж він одразу впізнав Тену, бо бачив її у відео. Безліч зброї дадає набору епічності.
    Достоинства:
    Загалом девіант спроектований доволі розумно, з рухливими деталями. Сподобались срібні деталі, які переливаються на сонці. Мініфігурки, кожна з власною зброєю круті.
    Недостатки:
    Коліна у девіанта не згинаються.
  • 5.0

    4 лис, 2021
    Взял на пробу, чтобы выяснить насколько мне понравится лего-версия девианта. И мне очень понравилась! Теперь, наверное закажу корабль, где их сразу 2. Девиант здесь мощный, но по виду неповоротливый. Это существо особенно выделяется своими необычными пропорциями, состоящими из двух мощных передних ног и четырех меньших задних ног. Получившаяся стойка напоминает гориллу. Длина - около 15 сантиметров, не так и мало. Минифигурки также качественный, особенно нравиться то, как у Тены выделены скулы.
    Достоинства:
    Набор и так недорогой, а я еще и по скидке взял. Девиант мощный, сочетание цветов работает. Для такого набора 3 минифигурки как раз.
    Недостатки:
    Пока не до конца понимаю роль этого девианта, так как фильм еще не вышел.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари