>
Уточнити наявність у постачальника
1499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

73 шт.
3 шт.
26.2 × 14.1 × 4.8 cm
4+
0 шт.
5.0

Опис

Перед вами супергеройський набір ЛЕГО Super Heroes Marvel Людина-Павук проти атаки дрона Містеріо (76184) для наймолодших фанатів Людини-Павука. Ігровий набір передбачений для дітей старше 4 років. Ваш син просить називати його не по імені, а "Людиною-павуком"? Уявляє, як метає рукою липку павутину? Тоді новинка від компанії LEGO сто відсотків зможе порадувати вашого малюка.

Цікавий сюжет гри

Лиходій Містерія реалізує свій підступний план з викрадення цінного каменю - рубіна. У цьому йому допомагає літаючий дрон, яким він керує за допомогою дистанційного пульта, перебуваючи на відстані від місця крадіжки.

Про процес викрадення вже відомо Пітеру Паркеру - Людині-павуку і директору організації супергероїв Щ. І. Т. - Ніку Ф'юрі. Вони вже виїхали в чорному броньованому позашляховику на місце злочину. Автомобіль оснащений спеціальними шіпометами, за допомогою них Ф'юрі намагається збити літаючий дрон зловмисника. Але Містеріо не втрачає час дарма, і в цей же момент направляє небезпечні дискомети, які розташовані на корпусі літаючого дрона, на автомобіль наших героїв.

В процесі перестрілки Нік Ф'юрі вирішує йти на ризикований крок - він власними руками знімає зброю з даху позашляховика і далі стріляє сам. Так постріли виходять точніше і ефективніше. А Людина-Павук, тим часом, стріляє своєї потужної і липкою павутиною. Спільними зусиллями наших героїв дрон буде захоплений, рубін повернутий на місце, а Містерія - в черговий раз зазнає поразки.

Ваша гра - ваші правила

Як вам такий сценарій гри? Це тільки приблизна розв'язка подій, ви зможете придумувати нові і нові сюжети гри, кожен раз збираючи набір LEGO Super Heroes Marvel Людина-павук проти атаки дронів Містерія (76184). Запрошуйте друзів для ще більш захоплюючих ігор, комбінуйте набори з серії LEGO Super Heroes в одне велике пригода.

Безкоштовний додаток для цікавої збірки конструктора

У вас багато наборів ЛЕГО і процес складання з часом став трохи нуднуватий? Компанія LEGO придумала, як прикрасити й урізноманітнити час складання конструкторів. Завдяки безкоштовному мобільному додатку LEGO Building Instructions PLUS - покрокова інструкція збірки конструктора прямо в вашому телефоні. Але це далеко не все, за допомогою програми ви зможете:

  • змінювати масштаб готової моделі;
  • розглянути конструктор з будь-якого ракурсу;
  • повертати віртуальну модель, як вам захочеться.

Що в коробці? 73 деталі, 3 мініфігурки (Людина-Павук, Нік Ф'юрі, Містеріо), аксесуари, покрокова ілюстрована інструкція по збірці. Всі деталі розсортовані по пронумерованим пакетам.

Збирайте конструктори ЛЕГО разом з дітьми, даруєте їм щасливі моменти захоплюючої гри разом з LEGO!

  • 5.0

    9 лис, 2021
    Ребенку собрать набор оказалось несложно, даже машина имеет стартовую сборку. Подойдет даже как первый набор ребенку. Поиграть здесь есть с чем, как никак происходит похищение рубина и нужно с этим что-то делать. Кстати сам рубин небольшой, я думала что такая шумиха происходит из-за чего-то большего. А так, классные фигурки, у Мистерио даже плащ не помялся в коробке, стильная черная полицейская машина и небольшой дрон.
    Достоинства:
    Есть все, что нужно ребенку для игры и даже для игры двух детей вместе. Аж 3 минифигурки и 2 транспортных средства.
    Недостатки:
    Такая спецоперация и ради возврата такого маленького рубина.
  • 5.0

    9 лис, 2021
    Набір точно 4+, отже дивитись на нього серйозно як доросла людина я просто не маю права. Сину 5 років і він у захваті. Ми постійно граємо у викрадення рубіну та переслідування. До речі, перемогти Містеріо з його дисками не так то і просто, Ніку та Павуку доводиться йти на небезпечний крок - стріляти напряму через відкинутий дах. Син перемагає Містеріо та отримує від того шалене задоволення.
    Достоинства:
    Чудовий набір для того, щоб отримати фігурку Містеріо та дрон, що стріляє. У машини є відкритий дах.
    Недостатки:
    Старшим дітям буде не дуже цікаво, хоча все можливо.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари