>
Уточнити наявність у постачальника
1499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

198 шт.
2 шт.
26.2 × 19.1 × 4.6 cm
7+
0 шт.
5.0

Опис

Спеціально до виходу нового фільму про Людину-павука - "Людина-павук: Нема шляху додому" компанія LEGO випускає новий ігровий набір LEGO Super Heroes Двобій дронів Людини-Павука (76195). Шанувальники коміксів Марвел будуть захоплені цією деталізованою і оригінальною новинкою від ЛЕГО.

Нові пригоди підносять супергероїв в небо

Універсальний набір представляє безліч варіантів гри - як в повітрі, так і на землі. У наборі представлені дві мініфігурки головних суперників:

  1. Пітера Паркера - Людину-Павука в новому чорно-золотому костюмі;
  2. Едріана Тумса - Стерв'ятника.

Коли злісний ворог Стерв' ятник розправляє свої великі фантастичні крила і піднімається в повітря, Людина-павук знає, що робити. Атака з повітря його не лякає. Не втрачайте часу, почніть збірку великого спеціального літаючого дрона в допомогу Пітеру Паркеру прямо зараз.

Дрон є неймовірною літаючою конструкцією з чотирма роторними вертушками і двома спеціальними потужними гарматами-шипометами, від нього підступному лиходієві не сховатися. Розміри готової збірної моделі роторного дрона з кубиків ЛЕГО:

  • висота 5 см;
  • довжина 23 см;
  • ширина 25 см.

Наш супергерой зуміє за допомогою своєї павутини зафіксуватися на нижній частині дрона, і навіть в повітрі без проблем протистояти Стерв'ятнику. Ось він підлітає все ближче і без зволікання обстрілює суперника своєю павутиною і снарядами з дрона. Стерв'ятник точно такого не очікував. Між суперниками починається справжня дуель, але шанси у Едріана на перемогу рівні нулю.

Про набір

Кожна дитина, якій виповнилося сім років, легко зможе зібрати літаючого дрона і фантастичні крила злого Стерв'ятника з 198 кубиків ЛЕГО, слідуючи покроковій ілюстрованій інструкції. Ігровий набір LEGO Super Heroes Marvel Spider-Man No Way Home Двобій дронів Людини-Павука (76195) стане особливим подарунком для будь-якого шанувальника Спайдермена.

Для різноманітності гри встановіть на свій смартфон спеціальний безкоштовний мобільний додаток LEGO Building Instructions PLUS і насолоджуйтеся процесом складання отримуючи ще більше яскравих вражень.

Що в коробці? 198 елементів, 2 мініфігурки, інструкція по збірці.

Запрошуйте друзів, об'єднуйте та комбінуйте свої набори з серії LEGO Super Heroes Marvel Spider-Man в одну велику пригоду. Створюйте свій оригінальний сценарій гри, де, можливо, головний герой буде на стороні зла, коли Стерв' ятник стане добрим. Тут тільки ви, ваша фантазія і ваші правила гри.

  • 5.0

    6 лис, 2021
    Отличный набор для фанатов Марвела и для тех, кто хочет получить несколько деталей для самолетов. Также имеется несколько деталей двигателей и турбин в дополнение к действительно классным золотым деталям, включая четыре крыла на летательном аппарате Человека-паука! Так что если вы фанат Паучков или летательных аппаратов, этот набор порадует вас!
    Достоинства:
    Набор - хороший донор редких деталей, особенно много в золотом и черном цвете. Минифигурка Паука и Стервятника с аксессуарами. Функция выстрела у дрона.
    Недостатки:
    Много наклеек:(
  • 5.0

    6 лис, 2021
    Поговаривают, что этот набор является хорошим таким спойлером, однако я пока не могу этого подтвердить, так как фильм еще не вышел. Какая в нем будет роль Стервятника пока тоже неизвестно. Знаю лишь одно, набор мне чертовски понравился. Стервятник включает в себя впечатляющую сборку крыльев, затмевая минифигурку Человека Паука. Помимо значительных размеров крыльев, у них есть еще 2 турбины. Они соединены с помощью шаровых шарниров. Дрон Паука тоже хорош. За кабиной расположены два стрелка-шипа по бокам с изображением паука. Особенно набор понравиться детям, так как есть с чем поиграть.
    Достоинства:
    Вроде как уникальные минифигурки. 2 интересных транспортных средства. Хорошо проработанные минифигурки.
    Недостатки:
    Хотелось бы больше функционала.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари