>
Уточнити наявність у постачальника
6499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

321 шт.
1 шт.
35.4 × 9.1 × 19.1 cm
8+
0 шт.
5.0

Опис

Хоча на коробці набору LEGO 76112 Batman вказано віковий ценз «від 8 років і вище», своїм незвичайним функціоналом він викличе інтерес не тільки у юних любителів супергероїв, а й у цілком дорослих колекціонерів ЛЕГО. І інтерес цей криється в «начинці» зовсім звичайної на вигляд колісної техніки Темного Лицаря. У сеті ЛЕГО 76112 за потужним бронюванням чорного автомобіля Бетмена і за не менш великими всюдихідними колесами шасі ховається Bluetoоth-блок з приймально-передавальною функцією і два мотори, які надають руху цьому супер-всюдихіду. Дистанційне керування машиною Бетмена здійснюється на смартфонах за допомогою iOS і Android додатків, завдяки моторам машина Бетмена може показувати справжні трюки. Природно, в сеті присутній і сам Бетмен з особистою зброєю, над червоним склом кабіни супер-машини розташовані дві пари ракетниць, а весь набір ЛЕГО 76112 в цілому - відмінний стартовий сет для побудови власної саморобки в жанрі екстремальної або військової техніки з дистанційним управлінням!

  • 5.0

    28 сер, 2022
    Мій син отримав цей набір на свій 9-й день народження, який був минулого тижня. Він любить Lego, і Lego Batman є одним із його улюблених. Він сам побудував це менш ніж за годину. Після того, як він підключив свій iPad, він швидко освоїв керування Бетмобілем і каже, що йому подобається цей подарунок. Це точно хіт у нашому домі! P.S. Якщо у вас виникли якісь і проблеми з увімкненням Batbot-просто зніміть модуль та відрегулюйте батарейки.
    Достоинства:
    цікавий та легкий набір для збірки. Компактний бетмобіль. Дуже сподобалось, що автомобілем можна керувати с з планшету.
    Недостатки:
    программа потребує iOS 10.3
  • 5.0

    28 сер, 2022
    Мені дуже подобається цей набір, бетмобіль дуже добре керується і має гарний дизайн, але ціна не маленька, але він того вартий. Це не ідеальна копія Бетмобіля Arkham, але він досить близький. Ймовірно, він має таку форму тому він може бути більш маневреним. Мініфігурка Бетмена дивовижна, дуже точна, але справді дивно, що тільки тулуб чорний, я думаю, що це дивний вибір. Але я радий, що компанія LEGO нарешті випустила набір Batman: Arkham Knight.
    Достоинства:
    Набір цікаво виглядає та додаток до нього чудово працює. Машина добре керується та є можливість робити деякі трюки.
    Недостатки:
    Краще запастись батарейками. Ця штука швидко використовує їх.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари