>
Уточнити наявність у постачальника
2799 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

171 шт.
4 шт.
26.2 × 7.6 × 22.2 cm
4+
0 шт.
3.5

Опис

Зупини втечу в тюрмі, стань супергероєм з конструктором LEGO DC Batman 76138 "Бетмен і втеча Джокера". Набір цікавий і легкий в збірці, включає вертоліт Бетмена, лікарню Аркхем і кілька додаткових її стін, мопед Харлі Квінн з гаком і її метальник бомб "Бамс". Лікарня Аркхем оснащена відкриваючимися воротами, двома камерами і сторожовою вежею для охоронця, де є невеликий телевізор з відображеннями камер спостереження. Не дайте Харлі Квінн звільнити Джокера, хапайте її і посадіть в сусідню камеру. Або зіграйте на стороні лиходіїв і спробуйте втекти від охоронця і від переслідування Бетмена.

  • У наборі є 3 речі ворогів Бетмена - капелюх Пінгвіна, контейнер з газом "бамс" і заморожуюча гармата містера Фріза. А також 4 мініфігурки: Харлі Квінн, Джокера, тюремного охоронця і Бетмена.
  • 2.0

    11 сер, 2019
    Я конечно понимаю, что конструткор расчитан на детей, но как-то Леговцы сильно перестарались)) Выглядит не солидно, если честно. Замок с этими заезженными шпилями похож на какой-то домик принцессы. Вертолётик тоже достаточно простой. Единственное, что лицензионные фигурки достаточно классные, но это заслуга самих персонажей.
  • 5.0

    11 чер, 2019
    Я столько магазинов изучил в сети, но самым крутым оказался этот, выбор нереальный, пришлось повозиться, чтобы подобрать ребёнку конструктор. В итоге я этот заказал, доставили на почту через сутки, это очень быстро. набор обалденный, очень много деталей и качество их на высоте, нареканий нет и ребёнок доволен.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари