>
Уточнити наявність у постачальника
9299 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

487 шт.
3 шт.
38.2 × 7.1 × 26.2 cm
9+
0 шт.
4.3

Опис

Грайте разом з улюбленими персонажами
Стар Ворс - одна з найпопулярніших лінійок ЛЕГО. І це не дивно, адже немає такої дитини, яка б не знала Дарта Вейдера, Магістра Йоду або Чубакку. Всесвіт з безмежними можливостями полюбилася багатьом поколінням і перетворилася на культову зоряну історію. Компанія LEGO перетворила фантазію в цілком реальну іграшку. У наборах Star Wars ви знайдете космічні кораблі, мініфігурки героїв, і локації з фільмів про Зоряні війни. Почніть з першого набору - і ви закохаєтесь в цей конструктор назавжди.

Обі-Ван Кенобі проти Генерала Грінвуса
Втілюйте в життя фрагменти з епізоду «Зоряні війни: помста ситхів». У вас є можливість не тільки керувати героями, а й розіграти все на свій лад. Зберіть з цеглинок ЛЕГО точну копію винищувача генерала Грінвуса і починайте бій чотирьох світлових мечів проти одного.
Корабель Грівуса прозваний «Бездушним». Він має форму тризуба, яка дозволяє йому бути більш маневреним і швидким. Корабель являє собою модифікований зоряний винищувач типу «Белбаллаб-22». Його технічні характеристики роблять корабель одним з кращих машин в галактиці:
• Оснащений першокласним гіпердвигуном, який дозволяє бути мобільним в просторах всієї галактики.
• Озброєний передовими зразками триствольних швидкісних лазерних гармат, що робить корабель неперевершеним в атаці і захисті.
• Два іонних двигуна роблять його швидкісним транспортним засобом.
• Генератор дефлекторного щита захищає від зброї дрібного калібру
• Обладнаний системою життєзабезпечення пілота і був розрахований на одного.

Набір оцінять справжні фанати
Ця міні-модель є точною копією популярного корабля Грінвуса. Такі характеристики роблять його хорошим компонентом вашої колекції бойових машин вселенського масштабу. Цей набір стане відмінним подарунком на День народження, Новий рік, або будь-яке інший свято. Він сподобається як хлопчикам, так і дівчаткам.

Основні характеристики набору
1. Складається з 487 деталей - перетворіть їх у першокласний винищувач.
2. У комплекті 3 мініфігурки: генерала Грівуса, Обі-Вана Кенобі зі світловим мечем і повітряно-десантного солдата-клону з бластером.
3. Розміри зібраної моделі винищувача: 30х17х8 сантиметрів.
4. Вікове обмеження - 9 +.

Купити набір LEGO Star Wars Зоряний винищувач генерала Грівуса (75286) ви можете на нашому сайті. Доставка здійснюється не тільки по м. Київ, а й по всій Україні. Всі набори 100% оригінальні і сертифіковані.

  • 5.0

    7 вер, 2020
    Лего любим собирать всей семьёй, сын с мужем прям фанаты конструктора. Начинали с Лего дупло для малышей, а теперь уже купили несколько наборов lego star wars, из последних этот истребитель Гривуса. В наборе 487 деталей и 3 фигурки, в собранном виде выглядит очень круто. Конструктор оригинальный, совместим с другими наборами. Собираем по инструкции, очень увлекает , хотим собрать всю коллекцию star wars
    Достоинства:
    Качество , количество деталей
    Недостатки:
    Нет
    • 5.0

      29 вер, 2020
      Спасибо за ваше фото, сразу видно размеры и что к чему. Тоже заказали набор. Ждем.
  • 7 сер, 2020
    Мои мальчишки после просмотра звездных войн буквально помешались на звездолётах, бластерах и персонажах из этого сериала. Соответственно и все игры только об этом и разговоры. Поэтому я с удовольствием купила для них такой набор и довольна покупкой. Доставили аккуратно,все детали в комплекте. Дети радостные,с увлечением играют и мне рассказывают об устройстве корабля.
  • 4.0

    7 сер, 2020
    Із дітьми полюбляємо рольові ігри. Лего найкращій помічним у цих справах. Це не перший наш набір, тому є із чим зрівнювати. Набір має невелику кількість діталей та 3 фігурки. Навіть, якщо ви не дивились фільм, то із легкістю вигадаєте сценарій. Завдяки винищувачи діти відвоювали у ворогім цілий дім)
  • 4.0

    5 сер, 2020
    Як чоловік, що колекціонує лего серії Star Wars, помітив, що більшість наборів має сіру гаму кольорів. Якщо можна зробіть колір срібним, космічним. Стосовно цього набору, плюсом є незвична форма винищувача, достатня кількість фігур. Мінус - мало рухливих елементів .

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари