>
Уточнити наявність у постачальника
13999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

1 673 шт.
1 шт.
60 × 10 × 40 cm
18+
0 шт.
5.0

Опис

Здійснити політ навколо Всесвіту можливо за допомогою новинки 2020 року Крило Старбордера

Опис LEGO

Це унікальний набір, який включає 1673 деталі. Зібраний комплект повністю відтворює справжній літак тільки в зменшеної версії. Крило Старбордера з серії Star Wars може здійснювати цілі космічні подорожі. Для цього є кабіна пілота, зброя, потужні двигуни. Всі елементи збирають механізм, здатний в будь-який момент атакувати противника.

Особливості

ЛЕГО 75275 призначений для дорослого покоління від 18-три років. Всі деталі важливо зібрати в правильному порядку. Головною особливістю буде процес створення цього дивного пристрою. Комплект включає також фігуру пілота, який займає почесне місце в кабіні. Розробка даного літака має особливу систему збору, тому необхідно ретельно підбирати кожен елемент. Варто відзначити, що виробники продумали всі деталі і механізми.

Як грати?

Іграшка LEGO - це не дитяча розвага для дорослих. Основна частина займає процес збору Крила Старбордера. Далі, зібраний елемент можна використовувати як декоративну прикрасу або дати можливість брати участь в реальних змаганнях. Цей літак однозначно вразить Ваших противників, а друзі стануть шанувальниками набору ЛЕГО 75275. Новинка 2020 року містить у всі найновітніші технології та розробки. Комплект створювався, спираючись на сучасні багатофункціональні пристрої. Гра перетворюється в бій за життя!

Для кого підходить?

Даний набір Крило Старбордера з серії Star Wars призначений для всіх, що досяг повноліття. Однак, комплект елементів буде відмінним заняттям для всієї родини, адже процес створення оригінальної і унікальної моделі авіаційної техніки буде цікаво не тільки для дорослих, але і для дітей. Тому, подібна іграшка може бути відмінним подарунком для всіх поколінь.

Купівля

Всі товари, представлені на нашому сайті, мають ліцензію і сертифікат якості. Постачанням в Україні займається офіційний дистриб'ютор «Лего Україна», а ціна, встановлена ​​офіційним імпортером, є незмінною. Ми раді новим клієнтам, тому завжди надаємо повну інформацію про товар або допоможемо підібрати подарунок, який підійде Вашої дитини. Набір Крило Старбордера LEGO 75275 - це безпрограшний варіант, справжня головоломка для всіх, хто любить розвивати логічне мислення в будь-якому віці.

  • 5.0

    9 вер, 2020
    Что можно сказать? Однозначный восторг!!! Море деталек, которые можно собрать в различных вариациях. Все хорошо крепится друг к другу. Собраные конструкции не разлетаются от падений.
    Достоинства:
    Качество, множество вариантов сбора.
    • 5.0

      5 жов, 2020
      Крепятся хорошо, но отодрать их друг от друга тяжеловато. А, так хочется поэкспериментировать, собрать больше вариантов.
  • 5.0

    18 сер, 2020
    На тему звёздных войн искала конструктор, сын давно просил купить такой и как раз под его день рождения я нашла этот магазин, выбор потрясающий конечно и цены совершенно не завышены в сравнении со многими другими сайтами. Я выбрала этот набор, он у меня любит всякие космические корабли и с этим набором я угадала. Сын знает эту модельку из мультиков и был доволен подарком. А я в восторге от качества набора, он так здорово сделан, видно что фирменный набор.
  • 5.0

    28 сер, 2020
    Це набір нового покоління. Руйнивник справді КРУТИЙ. Новітній рівень захисту, вдосконаленна броння. Також він оснащений пушками, які можуть стріляти по всіх напрямках. вперед, завойовувати нові Галактики!
  • 5.0

    10 сер, 2020
    Щодо збирання набір доволі складний, довелось допомагати синові. Без інструкції наврядче розібрались би. Серію Star Wars ми збираємо давно, тому цей руйнивник зайняв своє місце. Кабіна пілота має широкий огляд та міцний захист від метеотирів, що літають у космосі.
    • 5.0

      29 вер, 2020
      Каролина, инструкции в лего очень понятны и просты, далее вы сможете по своей фантазии объединять наборы. Кстати, это неплохой набор донар.
      • 5.0

        5 жов, 2020
        Инструкции действительно составлены дотошно, но к некоторым наборам я бы все же добавила диски с видео сбора.
  • 5.0

    4 сер, 2020
    Зная, что мой сынок обожает Звездные войны, решила заказать ему вот такой набор Лего, одновременно и развивает он, ведь собирать надо не мало, плюс к этому и ему понравится 100%, и не прогадала. Ребенок в восторге.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари