>
Уточнити наявність у постачальника
1099 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

62 шт.
1 шт.
14.1 × 4.6 × 12.2 cm
6+
0 шт.
5.0

Опис

Набір LEGO 75223 «Винищувач з планети Набу» для справжніх шанувальників Зоряних Воєн! Міні-версія улюбленого зорельота Енакина Скайуокера має безліч справжніх деталей і 2 точки стрільби ракетами, і навіть місце в кабіні для молодого пілота Скайуокера! У разі, якщо доведеться що-небудь полагодити у нього є гайковий ключ. Відтворіть епічні сцени зі свого улюбленого фільму Зоряні війни!

Особливості:

  • Включає мініфігурку Енакина Скайуокера.
  • Міні-версія зорельота з двома ракетами.
  • Також включає в себе гайковий ключ.
  • Зореліт розміром 3 см у висоту, довжиною 11 см і шириною 7 см.

 

  • 5.0

    20 лют, 2019
    LEGO Star Wars Винищувач з планети Набу сподобався ціною, маленький набір, але якісний, дуже яскравий. Син із задоволенням грається, створює сценки, вигадує пригоди. Із ізгашкою купаємось, часто беремо у дитячий садок і на вулицю, іграшка як нова. Жодної подряпини не з'явилось. Те, що у пілота є гайковий ключ хороший задум. Також можна стріляти ракетами. Набір сподобався.
  • 5.0

    24 січ, 2019
    Понравился этот набор, он небольшой, но истребитель выглядит симпатично, хотя в виду небольших размеров, конечно же, не так здорово детализирован, как звездолет Энакина Скайуокера в фильме. Очень здорово, что есть возможность стрелять двумя ракетами, которые прицеплены сбоку, это дополняет реалистичность игры. Сам же пилот - Скайуокер очень похож на своего киногероя. С хорошей фантазией можно придумать много самых разных сюжетов и повторить многие сценки из фильма.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари