>
Уточнити наявність у постачальника
6499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

761 шт.
4 шт.
48 × 6.1 × 28 cm
9+
0 шт.
5.0

Опис

Стань пілотом культового винищувача
Приєднуйся до армії Опору разом з конструктором LEGO Star Wars 75273 Винищувач типу Х По Дамерона. Цього разу тобі потрібно осідлати величезний винищувач типу Х. Швидше залазь в кабіну разом За Демероном і запускай реактивний мотор. До речі не забудь перевірити чи на місці дроїд R2-D2. Після чого можна злітати. Під час польоту будь дуже обережним, адже в будь-який момент тебе можуть зустріти вороги. В такому випадку скоріше переводи крила в режим атаки і стріляй з кулеметів і ракетниць. Можеш бути впевнений, після декількох залпів від твоїх ворогів не залишиться і мокрого місця.

Особливості конструктора
Конструктор LEGO Star Wars 75273 Poe Dameron's X-wing Fighter являє собою ігровий набір з 761 деталі. Деталі легко взаємодіють між собою і не можуть нанести шкоди вашому малюкові. Набір відмінно підійде хлопчикам віком від 9 років. Частини конструктора легко витримують будь-які випробування. Дитина може їх скручувати, стискати, дряпати і навіть кусати, не боячись пошкодити. При цьому конструктор надає величезну кількість ідей для ігор і розваг, як наодинці, так і разом з друзями.

Що можна зібрати
Дитина може своїми руками зібрати легендарний винищувач типу Х. Він є точною копією корабля з культового фільму. Модель виконана в стильному дизайні з помаранчевим і білим кольором. З нею приємно грати, а після розваг, винищувач буде відмінною прикрасою домашнього інтер'єру. Корабель має функціональну кабіну, пружинні гарматами для стрільби по мішенях і фірмову функцію перекладу крил в режим польоту. Також неможливо обійти стороною красиві мініфігурки За Демерона, Джанни, лицаря Рен і улюбленого андроїда R2-D2, які зроблять гру ще цікавіше і реалістичніше.

Всі конструктори ЛЕГО оригінальні і сертифіковані. Купити LEGO Star Wars 75273 Винищувач типу Х По Дамерона, а також інші новинки, ви можете на нашому сайті. Доставка діє по всій території України.

  • 5.0

    10 кві, 2021
    Мне этот набор подарили родители на день рождения и это мой первый истребитель по Звездным войнам. Инструкции были достаточно просты для понимания новичком, и в целом мне потребовалось около 4 часов . Этот механизм крыльев был хорош, и цвета хорошие, кроме синего, который не был нужен здесь вообще. Не все поклонники оранжевой окраски, но я, безусловно, фанат. Это просто потрясающе! Мини-фигурки хороши, две из них были эксклюзивными для этого набора - Рыцарь Рен и Джанна.
    Достоинства:
    Очень красивый рыжий цвет, набор качественно выделяется на полке. Плюс, как вишенка на моем торте на день рождения - 2 прекрасные мини-фигурки.
    Недостатки:
    Единственное, чего я не очень люблю, так это резинки на крыльях.
  • 5.0

    10 кві, 2021
    Лего выпустили очень красивую версию истребителя, однако я решил его немного доработать. Я снял и нижние дротики, добавил несколько белых втулок, выложил двигатели плиткой и закончил нижнюю часть, примерно как верхнюю. Создавать этот комплект было так весело, как и настраивать его. Функция открытия и закрытия крыльев прикольная и точно имеет право на жизнь.
    Достоинства:
    Мне и изначальная версия понравилась, я просто решил немного видоизменить истребитель под себя. Очень красивое сочетание цветов.
    Недостатки:
    Если брать по обычно цене, то дорого. Но если как я по акции, то сойдет.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари