>
Передзамовлення
7099 грн
5490 грн
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

1 351 шт.
6 шт.
58 × 9 × 38 cm
9+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Космічні пригоди вже чекають

Спеціально для любителів космічної саги Зоряні Війни компанія ЛЕГО створила унікальний конструктор LEGO Star Wars 75257 - Сокіл Тисячоліття. Він буде цікавий не тільки дітям, а й дорослим. Набір присвячений 9 епізоду - "Скайуокер: схід". З його допомогою дитина зможе повністю зануритися в майбутнє і випробувати на собі всі пригоди, небезпеки і особливості Зоряних Війн. Побудуйте величезний космічний корабель, прямо як у фільмі і вирушайте досліджувати найтемніші куточки всесвіту разом з героями. Конструктор забезпечує необмежені можливості для ігор і розваг, як поодинці, так і з друзями, а після гри він відмінно прикрасить ваш кімнатний інтер'єр.

Про конструктор

LEGO Star Wars 75257 Millennium Falcon є досить великим, тому в першу чергу буде цікавий хлопчикам віком від 9 років. Він складається з 1351 деталі, а також 7 фігурок різних героїв з фільму. З деталей збирається справжній космічний корабель, при цьому дитина може легко проникнути всередину корабля. Для цього потрібно підняти всього лише 4 панелі, і ви всередині міжгалактичного крейсера. До того ж корабель обладнаний 2-ма гарматами, ракетницями і кабіною для екіпажу. Інтер'єр Сокола з точністю нагадує легендарний корабель з фільму, він включає в себе вантажний відсік, навігаційний комп'ютер, каюту відпочинку, відділення для контрабанди і багато іншого.

Про серію

Набір LEGO Star Wars 75257 Millennium Falcon відноситься до серії Star Wars. Всі набори цієї серії зроблені спеціально за мотивами космічної повісті Зоряні Війни, і радують любителів цього фільму точними копіями кораблів, персонажів, споруд, бойових станцій і ін. Конструктор відмінно підійде в якості подарунка і викличе незабутні емоції, як під час складання, так і у час гри. Відправляйтеся в космічну подорож разом з ЛЕГО.

Всі конструктори ЛЕГО оригінальні і сертифіковані. Купити набір LEGO Star Wars 75257 Millennium Falcon ви можете на нашому сайті з доставкою по всій Україні.

  • 5.0

    22 гру, 2022
    Купил! Даже не знаю, кто более доволен - сын или я )
    Достоинства:
    Набор огромный и очень классно смотрится, однозначно рекомендую
    Недостатки:
    -
    Embedded thumbnail
    • 28 гру, 2022
      P.S. відео просто супер, від мене особисто вподобайка🤍
    • 28 гру, 2022
      Вау, вітаємо з придбанням такого класного набору. Щось нам підказує, що Ви все ж більше тішитися за сина🤭. Замовляйте ще.
  • 5.0

    9 жов, 2022
    До цього я і так зробив 5 складних проектів, але цей перевершує їх усіх. Важко повірити, що все це тримається разом (чудова інженерна робота). Не бракувало жодного шматка. Дякую LEGO. За винятком кількох місць, інструкції були чіткими. Найбільша проблема: помістити готові розділи внизу, і це той проект, який ви не хочете перевертати з ніг на голову. Якщо ви випадково відіб'єте шматок, коли намагаєтесь помістити секцію під нього, справді важко зрозуміти, як і куди його повернути. Загалом, я справді пишаюся собою, що зміг побудувати це. Попереджаю, що це ВЕЛИКИЙ космічний корабель і він багато важить. Так само інструкція з експлуатації, але вона містить чудову детальну інформацію про те, як це все було розроблено.
    Достоинства:
    Механічні деталі по краю виглядають блискуче. Захоплюючий та довгий процес складання і як наслідок - велика модель. Вишенька на торті - фігурки разом з дроїдами.
    Недостатки:
    Наліпки непогані, але я віддаю перевагу друкованим картинкам.
  • 5.0

    9 жов, 2022
    Я не міг повірити своїм очам, коли розгорнув це на своє 13-річчя. Тисячолітній сокіл! Це була дуже приємна збірка, і вона має так багато функцій! Але спочатку мініфігурки. 2 з них наразі ексклюзивні для цього набору,. C3PO, R2-D2 і D-O, дроїди, які постачаються з набором, чудові. Класичний Чубакка та рідкісний Фін із Епізоду 9 теж присутні. Сам корабель виглядає неймовірно зовні та, звичайно ж, наповнений функціями! Він може стріляти, весь верх може відкриватися. Він має двері, що обертаються, крісло, що обертається, вбудоване сховище, люк для розміщення мініфігурок, щоб керувати вежами, місце для двох мініфігурок (плюс D-O), щоб пілотувати корабель, і БАГАТО деталей! Загалом, це дивовижний набір, і якщо у вас ще немає його, я 100% рекомендую!
    Достоинства:
    Вигляд на полиці - це щось НЕЙМОВІРНЕ. Це великий корабель, у дизайні якого поєднується багато деталей. 6 впізнаваних фігурок.
    Недостатки:
    Моя єдина претензія полягає в тому, що коли він лежить на землі, а двері відкриті, ви не можете отримати мініфігурки через двері.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари