>
Під замовлення
8499 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

309 шт.
4 шт.
35.4 × 5.9 × 19.1 cm
7+
0 шт.
5.0

Опис

Відзначте справжній рубіж в наборах LEGO Star Wars з набором 75259 «Сніговий спідер: випуск до 20-річного ювілею». Цей спеціальний випуск є оновленою версією оригінальної моделі Snowspeeder 7130, випущеної в 1999 році. Модель має кабіну, що відкривається, з місцем для мініфігурок Люка Скайуокера і Дака Ралтера в пілотних костюмах, лазерні гармати, підпружинені ракетниці під кожним крилом, а також стрілецьку зброю з гарпуном і шнуром ззаду. Цей пам'ятний набір LEGO Star Wars також включає в себе гарматну вежу, що обертається і підіймається, з стріляючим снарядом, для грандіозних бойових дій.

  • Конструктор включає 4 мініфігурки Star: Люка Скайуокера і Дака Ралтера в їх пілотних нарядах, повстанця і бонусного Ландо Калріссіана на знімній вітрині, присвяченій 20-й річниці серії.
  • Зброя включає в себе оригінальний бластер Ландо Калріссіана, бластерний пістолет Люка і синій світловий меч, а також бластер повстанця.
  • Також включає в себе пару електробінокулярів.
  • Розпочніть відтворення незабутньої сцени «Битви за Хот» з фільму «Зоряні війни: Імперія завдає удару у відповідь» та інші сюжети з саги «Зоряні війни».
  • Модель Сніжного Спідера має розміри більше 5 см у висоту, 18 см в довжину і 14 см в ширину.
  • Пістолетна вежа має висоту понад 8 см, довжину 6 см і завширшки 6 см.
  • 5.0

    3 тра, 2019
    Доброго дня, купили набір Сніговий спідер, граємось усією родиною. Дітальки міцні, без зазубрин.Пушечна вежа - це неймовірна вигадка від лего. Мініатюрні фігурки реалістичні. Син вигадав серію пригод, також грається на вулиці з друзями із набором. Кольорова гама, на мій погляд, добре подібрана. Сцени із Зіркових війн - класика. Рекомендую цей захопливий набір.
  • 5.0

    12 кві, 2019
    У меня в городе эти конструкторы, из серии ЗВ стоят намного дороже, так что я рад был купить такой конструктор так выгодно. Качество игрушки на высоте, мой ребёнок аж рот приоткрыл от изумления, очень был им доволен, да я его понимаю, конструктор и впрямь шикарный.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари