>
Уточнити наявність у постачальника
21499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

724 шт.
0 шт.
35 × 12 × 19 cm
16+
0 шт.
4.3

Опис

Станьте ближче до улюблених героїв
Для всіх фанатів космічної саги "Зоряні війни", компанія ЛЕГО випустила абсолютно унікальний конструктор - LEGO Star Wars 75274 TIE Fighter Pilot. Така іграшка буде до душі тим, для кого батальні сцени з улюбленого фільму не порожнє місце. Конструктор освіжить пам'ять про події з кінострічки та нагадає про подвиги Люка Скайуокера, його вірного залізного друга R2-D2, Хана Соло і багатьох інших героїв, що боролися за республіку. Конструктор є точною копією шолома пілотів з фільму. Збирати його - одне задоволення. При цьому важливо відзначити, що шолом буде цікавий також і тим, хто не знайомий з фантастичним фільмом, адже оригінальний дизайн, глибокий колір і висока деталізація деталей притягують погляд, немов магніт.


Особливості конструктора
ЛЕГО Зоряні Війни 75274 Шолом пілота винищувача СІД відмінно підійде в якості подарунка фанатам безсмертної саги. У коробці знаходяться 724 деталі, які відмінно між собою взаємодіють. Конструктор збирається досить легко. Це чудова можливість провести час наодинці зі своїми думками або розважитися разом з друзями. На особливу увагу заслуговує той факт, що шолом, не тільки подарує приємні емоції під час процесу будівництва, але і якісно доповнить інтер'єр будинку чи офісу. Він буде радувати вас при кожному погляді і покаже всім, хто тут справжній фанат Зоряних Війн.

Легендарна серія
Конструктори серії LEGO Star Wars ось уже 20 років радують своїх шанувальників лінійкою кораблів, дроїд, героїв і лиходіїв, а також іншими аксесуарами. Набори немов переносять фантастичний світ в реальність, чим і викликають захват у фанатів. І хоч Зоряні Війни, можливо, підійшли до свого завершення, у цього фільму залишилися мільйони фанатів по всьому світу.

Купити оригінальний і сертифікований конструктор LEGO Star Wars 75274 TIE Fighter Pilot можна на нашому сайті. Доставка діє не тільки по Києву, але і по всій Україні.

  • 3.0

    16 гру, 2020
    В целом продукт выглядит неплохо, но некоторые блоки при сборке «расшатались». Также наблюдаются видимые зазоры между блоками, особенно между блоками деталек 1x2. Конструкция является правда новой и открывает множество идей для будущих творений и возможностей. Теперь хочу больше таких шлемов, только желательно без таких недостатков.
    Достоинства:
    Этот шлем, как и 2 других в моей коллекции выглядит очень стильно.
    Недостатки:
    Некоторые детали принципиально не хотели соединятся. А есть те, которые очень расшатались после этого. Также есть несколько неприятных зазоров.
  • 5.0

    16 гру, 2020
    Это мой любимый шлем из 3. Я боялся, что будут очень оставаться отпечатки пальцев, но стоило протереть тряпочкой и ничего уже не было. Я думал, что трубка будет состоять из двух пластиковых секций, которые будут надеваться на гибкий стержень, но нет, вы именно собираете её. Есть крошечный лист с наклейками, который стоит использовать, чтобы завершить общий вид. Хорошо, что хоть не много. Если честно, он действительно выделяется на полке и привлекает внимание - даже когда отображается рядом с двумя другими шлемами.
    Достоинства:
    Наклеек не много, я думаю что их можно и не использовать. На удивление, следы пальцев не очень видны. А готовый шлем выглядит восхитительно.
    Недостатки:
    Для меня было проблемой выравнять и прикрепить боковые части. Пришлось задействовать жену и сделать это в 4 руки.
  • 5.0

    16 гру, 2020
    Я считаю этот шлем одним из самых стильных в серии Звездных войн. Все в нем говорит о зле без капитуляции, мы сражаемся до конца. Какая невероятно детализированная сборка. Я получил огромное удовольствие от этого. Было бы неплохо, если бы рядом была минифигурка, например, BB-8, но её у меня нет. Хотя и без этого выглядит довольно стильно. С нетерпением жду скорейшего строительства Боба Фетта.
    Достоинства:
    Стильные черный детали. Интересная и не повторяющаяся сборка.
    Недостатки:
    Нет.

Рекомендуємо подивитися ці товари