>
Уточнити наявність у постачальника
5699 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

625 шт.
0 шт.
35.2 × 11.5 × 19 cm
18+
0 шт.
5.0

Опис

Зоряні війни: фантастичний світ ближче, ніж ти думаєш
ЛЕГО не перестає дивувати своїх шанувальників унікальними і цікавими конструкторами. На цей раз компанія випустила набір LEGO Star Wars 75277 Boba Fett, який не залишиться без уваги з боку шанувальників космічної саги Зоряні Війни. Збираючи конструктор, ви гарантовано отримаєте море позитивних емоцій і зможете, нарешті, відпочити від суворої реальності. Набір немов переносить вас в фантастичний світ пригод і небезпечних боїв, всім своїм виглядом нагадуючи про яскраві події та героїв з фільму. Станьте на крок ближче до всесвіту Star Wars.

Що можна зібрати
Конструктор ЛЕГО Зоряні Війни 75277 Шолом Боби Фетта складається з 625 деталей. Всі вони зроблені з екологічного пластику, тому не можуть завдати шкоди. Детали ідеально взаємодіють один з одним, що дозволяє збирати конструктор легко і просто. З деталей збирається справжній шолом Боба Фетта - найсмертоноснішого вбивці у всесвіті Зоряних Воєн. Шолом виглядає настільки реалістично, що кожен, хто знайомий з фантастичним фільмом і його героями буде приємно здивований. При цьому конструктор здатний зацікавити і тих, хто жодного разу не дивився Star Wars. Вся справа в унікальному дизайні шолома, який немов магніт притягує погляди оточуючих.

Особливості конструктора
Конструктор буде цікавий як дітям, так і дорослим. Завдяки своїй реалістичності і глибокої деталізації кожних деталей, шолом приємно прикрасить домашній інтер'єр і доповнить офісне приміщення. Це ідеальна можливість показати всім хто тут справжній фанат Зоряних Воєн. Крім цього, варто звернути увагу на демократичну ціну конструктора, яка робить його доступним для кожного.

Ми офіційний представник ЛЕГО в Україні, тому всі конструктори оригінальні і сертифіковані. Купити набір LEGO Star Wars 75277 Boba Fett, можна оформивши заявку на нашому сайті. Ми не тільки надамо вам пораду по телефону, але і доставимо конструктор до вашого будинку.

  • 5.0

    10 кві, 2021
    Он выглядит действительно невероятно собранным, и я был приятно удивлен его общим размером, примерно 1/3 от натурального размера. Сама сборка немного напомнила мне методы, используемые в наборах Brick Headz, что довольно неплохо. Я боялся добавить приподнятые секции, чтобы сформировать внешний слой к основе, но все прошло гладко, без выскакивания при нажатии. Мне очень понравилось, что в инструкциях используются кирпичи странного цвета, чтобы помочь вам определить пространственные параметры - особенно для вставки внешних «пластин» на место.
    Достоинства:
    Я немного боялся, как же это будет собираться, но дизайнеры все хорошо продумали и, если внимательно следовать инструкции, особых сложностей не возникает. Готовый шлем крут!
    Недостатки:
    Как коллекционная вещь для фанатов - отлично, но детям не зайдет.
  • 5.0

    10 кві, 2021
    Было интересно увидеть внутреннюю структуру и то, как все части и стороны сочетаются друг с другом. Мне очень нравится, что у стенда есть внутренние детали, которые удерживают его вместе. Благодаря этому шлем легко снимается с подставки, и он отлично смотрится как на подставке, так и вне ее. Единственным недостатком для меня было то, что антенна дальномера имеет только простой шарнир. Я хотел бы видеть техническое крепление в основании на боковой стороне шлема, которое вращается в центре внизу, а не в переднем нижнем углу.
    Достоинства:
    Сочетание цветов необычное, но оно полностью соответствует фильмам. В целом довольно крепкий и хорошо спроектированный шлем.
    Недостатки:
    Шлем небольшой по размеру. Даже не шлем, а шлемик.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари