>
Уточнити наявність у постачальника
5199 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

660 шт.
3 шт.
37.8 × 7.1 × 35.4 cm
9+
0 шт.
4.0

Опис

Складно знайти дитину, яка б не хотіла покататися на борту справжнього космічного корабля, а якщо цей космічний корабель ще і з фантастичного всесвіту "Зоряні війни", то щастя дітей буде просто неймовірним.

LEGO Star Wars 75302 Шатлл Імперії

Відкриваючи коробку, діти виявлять в ній 660 деталей, які відмінно між собою взаємодіють. З них збирається модель шаттла, яка в точності повторює космічний корабель з фільму. Іграшка відрізняється хорошою деталізацією, тому прекрасно доповнить кімнатний інтер'єр. Однак найцікавіше чекає дитину під час гри. Кабіна, яка відкривається, складні крила для режиму польоту і посадки, круті пушки, які стріляють при натисканні — все це подарує море позитивних емоцій і дозволить з головою зануритися в космічні битви.

Неможливо обійти стороною і 3 круті мініфігурки:

  • Дарт Вейдер;
  • Люк Скайвокер;
  • імперський офіцер з бластерним пістолетом.

Вони в точності нагадують персонажів з фільму, тому зроблять гру набагато цікавіше і веселіше.

Переваги конструктора

ЛЕГО 75302 відмінно підходить дітям віком від 9-ти років, при цьому іграшка буде цікава навіть дорослим. Набір сподобатється не тільки фанатам "Зоряних воєн", а й тим, хто тільки знайомитися з цим всесвітом. Крім того, всі деталі зроблені з високоякісного пластику і відповідають галузевим стандартам якості, тому вони не бояться падінь, деформації чи інших неприємностей. Більш того, в коробці знаходиться детальна покрокова інструкція, завдяки якій процес складання доставить виключно позитивні емоції.

Купити LEGO Star Wars 75302 Шатлл Імперії можна, оформивши заявку на нашому сайті або зателефонувавши на гарячу лінію!

  • 4.0

    31 бер, 2021
    У минулому лего випустив декілька моделей шатлів, дві на початку 2000-х та основний шатл у 2015 році. Порівняно з аналогом 2015 року, ви отримуєте гарну модель трохи в меншому масштабі. Плавник надзвичайно міцний, тому немає проблем тримати його зверху. Всередині місця не так багато, але достатньо, щоб помістити як Люка, так і Вейдера, а також пілота спереду. Фігура Люка просто чудова, з принтом на обличчі та стильною зачіскою. Фігура Вейдера, хоча і має високу якість з новим стилем шолома, не має друку на руках, що було б дуже гарним доповненням. Крім того, накидка виготовлена ​​з більш жорсткого матеріалу і, на жаль, буде постійно гнутися, якщо неправильно розмістити її. Імперський пілот добре зроблений, є навіть значок на капелюсі. Це класний набір, і він прекрасно доповнив мою постійно зростаючу колекцію.
    Достоинства:
    Цей шатл трошки менший за аналог 2015 року, проте це не заважає йому бути крутим. Дуже міцна конструкція. Фігурки хоч і банальні, проте підібрані непогано.
    Недостатки:
    Єдиний недолік для мене - потворне "підборіддя" на нижній стороні кабіни. Проте це можна легко виправити самостійно, просто прибравши його.
    • 1 кві, 2021
      Не підкажете артикул шатлу 2015 року? Хочу порівняти.
  • 3.0

    6 бер, 2021
    75094 - лучшая модель. Этот набор оставляет желать лучшего, оказавшись в руках. Для Имперского шаттла цена довольно хороша. Также техника сборки в этом наборе неплохая. Игровая ценность тоже. Теперь о плохом. Минифигурки разочаровывают. 3 минифигурки? А что случилось с Дарт Вейдером? Слишком плохой выбор принтов. Я могу понять людей, которые купят это для Люка и Вейдера вместо того, чтобы платить дополнительно за Люка и Вейдера в наборе «Финальная дуэль Звезды Смерти». Но честно говоря, от дуэли вы получите в разы больше. Также здесь абсолютно некрасива кабина пилота. Как я уже сказал, игровая ценность хорошая, сборка хорошая, но фигуры и кабина ужасны.
    Достоинства:
    Сборка и игры доставят удовольствие. Я лучше куплю этот шаттл, чем старый шаттл 2015 года выпуска.
    Недостатки:
    Выбор фигурок и принтов разочаровал. То же и с кабиной пилота.
  • 5.0

    6 бер, 2021
    Слышал, что многим не нравится набор, потому что он маленький и содержит только 3 фигурки. Мне лично все равно. Если у вас нет имперского шаттла, это хороший корабль. На сборку требуется 2 часа. Все фигурки умещаются внутри корабля. Вы можете воссоздать забавные сцены из «Звездных войн» и заставить Люка сражаться с Вейдером и пилотом. Красиво смотрится на полке с другими имперскими кораблями.
    Достоинства:
    Не вижу никакой проблемы в наборе. Но если не нравится - не берите. Меня все устраивает. Размер нормальный, но при этом не ломается в руке. 3 классные минифигурки.
    Недостатки:
    Нету!

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари