>
Уточнити наявність у постачальника
6999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

250 шт.
4 шт.
26.2 × 4.6 × 19.1 cm
6+
0 шт.
5.0

Опис

Відсвяткуйте двадцятирічний ювілей серії LEGO Star Wars з конструктором 75261 «Крокер-розвідник клонів: випуск до 20-річного ювілею»! Цей екшн-конструктор являє собою оновлену версію культового набору 7250 Clone Scout Walker 2005 року з рухомими ніжками, вежею, що обертається, з місцем для мініфігурки солдата Кашиіка на вершині з стріляючою ракетницею. У цьому класному конструкторі можна зібрати також Карликового дроїда-павука, який має знімні ніжки, рухливу антену і стріляючу гармату.

  • Набір включає в себе 4 мініфігурки: солдата Кашиіка, воїна вукі і бонусну мініфігурку Дарта Вейдера до 20-річчя, розташованого на вітрині, що знімається а також бойового дроїда.
  • Зброя включає бластер бойового дроїда, бластер десантника Кашиіка, гвинтівку воїна вукі і червоний світловий меч Дарта Вейдера.
  • Відтворіть класичні битви з саги «Зоряні війни» або створіть свої власні бачення епічних моментів!
  • Крокер AT-RT з антеною має висоту більше 21 см, довжина становить 14 см, завширшки модель 7 см.
  • Карликовий дроїд-павук має розміри 8 х 7 х 7 см.
  • 5.0

    20 тра, 2019
    Отличный набор к юбилею всеми любимой серии. За свои деньги набор предлагает много контента: 4 минифигурки(3 тематических и одну в спец. издании), дроида-паука, боевую установку для воина-вуки и конечно же шагоход. Много игровых элементов: подвижные части дроида-паука, шагохода, стреляющее орудие и тд. Также набор будет хорошо смотреться на полке так как частично воссоздает битву из фильма, а Дарт Вейдер в спец. издании на красивой витрине украсит любую коллекцию.
  • 5.0

    11 кві, 2019
    Я сам люблю тематику Звёздных Войн и решил своего мальчугана с этой темой ознакомить пока что в виде игрушки. Заказывал этот конструктор, он к стати шикарным оказался, очень много деталек и все отличного качества, мой ребёнок доволен и я тоже рад качественное изделие купить.
  • 5.0

    11 кві, 2019
    Син збирає набори лего. Цього разу захотілось чогось незвичайного. На полиці в магазині побачила Шагохід-розвідник клонів, вирішила здивувати сина. Якість відмінна, маленькі фігурки такі прикольні. На збір конструктора знадобилась приблизно година. Шагохід дуже незвичний, видно, що розробники добре попрацювали. Такі набори розвивають уяву у дітлахів.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари