>
Уточнити наявність у постачальника
9999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

1 007 шт.
5 шт.
48 × 7 × 37.8 cm
10+
0 шт.
5.0

Опис

Відсвяткуйте 20-річчя ігрових наборів LEGO "Зоряні війни" за допомогою цього фантастичного набору 75243 ««Раб I» Боби Фета». Цей культовий космічний корабель є дуже деталізованою копією з навісом кабіни, яка знімається, всередині є простір для мініфігурки, самовирівнюючим сидінням кабіни і бічними крилами, ручкою для перенесення, окремими спусковими механізмами для 2 шутерів, пістолетами, що обертаються і задньою частиною люка, що закривається і зберігає Хана Соло в елементі карбоніту. Хана Соло можна вивезти на Татуїн і отримати за нього непогану винагороду.

Цей конструктор також включає 5 мініфігурок: Бобу Фета, Хана Соло, Зукусса і 4-LOM (протокольний дроїд застарілої моделі), а також бонусну мініфігурку Принцеси Леї і стенд з логотипом 20-ї річниці, щоб відзначити цей знаменний етап в історії наборів LEGO Star Wars.

Зброя включає в себе 3 бластера, бластерний пістолет Хана Соло і оригінальний бластерний пістолет принцеси Леї для веселої гри.

«Раб I» має розміри більш ніж 13 х 29 х 31см.

  • 5.0

    28 сер, 2021
    Замовляв даний набір. Отримав його вже через день. Якість, стан коробки та lego деталей є чудовими та без жодних недоліків. Сам процес складання даного корабля є цікавим, неординарним та з використанням багатьох цікавих механік. Вердикт - 5 Боба Феттів з 5!
  • 5.0

    16 кві, 2019
    Решила не экономить и купить ребёнку конструктор по лучше и мой выбор пал на этот набор. Очень довольна своим выбором, качество класс, фигурки красивые как и детальки конструктора, даже мне понравилось, а сыну так вообще.
  • 5.0

    12 кві, 2019
    Очень увлекательный и необычный набор. Сыну особенно понравились фигурки персонажей, он в восторге от процесса сборки. Немного приходилось помогать, так как деталек не мало, однако на выходе получилась приятная и крепкая конструкция.

Рекомендуємо подивитися ці товари