>
Уточнити наявність у постачальника
11499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

1 239 шт.
6 шт.
48 × 9.4 × 37.8 cm
9+
0 шт.
5.0

Опис

Новий набір ЛЕГО 75220 серії «Зоряні Війни» дає нам можливість насолодитися масштабним піщаним краулером - перевізником здобичі і трофеїв у племені джав на планеті Татуїн. Гігантські «кораблі пустелі» на гусеничному ходу були одночасно будинком для джавів, складом запчастин і дроїдів, яких джави крали, ремонтували і перепродавали. Як бачимо, в сеті LEGO 75220 краулер вийшов вельми вражаючим - всередині нього є просторий відсік, де можуть не тільки сховатися джави зі своїми дроїдами, але і невеликий перевізник палива і інструментів. Гусениці краулеру можуть повертатися під невеликим кутом, в його бортах також ми знайдемо отвори для зручності евакуації або навантаження різних деталей. У наборі 6 мініфігурок - Люк Скайуокер, двоє торговців - джав і троє дроїдів різної модифікації - R5-A2, RA-7 і 2-1B. Також до сету ЛЕГО 75220 додається і помаранчевий сепаратор деталей - для зручності збирання і розбирання конструктора.

  • 5.0

    19 жов, 2018
    Заказывал LEGO Песчаный краулер из звездных войн для своего 7 летнего племянника. Вы бы видели его восхищенные глаза. Он давно о таком мечтал. Вот так вот просто исполняются детские мечты. Целый месяц от игрушки не отходит.
  • 5.0

    19 жов, 2018
    Покупала набор «Звездные Войны» для сына. Огромное количество деталей не только развивает мелкую моторику, но сделали его более усидчивым на одном месте. Набор яркий и красочный, вполне соответствует цене.

Рекомендуємо подивитися ці товари