>
Уточнити наявність у постачальника
4299 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

578 шт.
5 шт.
38 × 5.5 × 26 cm
8+
0 шт.
4.5

Опис

Про набір

У всесвіті Зоряних Війн, як ви знаєте, дуже багато космічних кораблів і зараз ми хотіли б показати вам набір LEGO 75249 Star Wars Винищувач опору Y-Wing Starfighter. Так, це Винищувач Y-типу Повстанців, який має кілька цікавих інтерактивних модулів. Цей зоряний винищувач зустрічався у фільмі "Зоряні війни: Скайвокер. Сходження".

Модулі винищувача

Якщо ми з вами вивчимо цей винищувач ближче, то зможемо побачити, що він не маленький. Так, винищувач має 43 сантиметри в довжину і 19 сантиметрів завширшки. Розглянемо його частини ближче:

  • Передня частина і кабіна пілота. Кабіна знаходиться стандартно, спереду, і являє собою велику прозору деталь у вигляді скла, яка відкидається вперед, що дозволяє пілотові сісти за крісло управління. Також в передній частині винищувача розташовані дві гармати, з яких він може вести вогонь.
  • Середня частина. У цій частині перше, що кидається в очі це — чорні спарені лазерні гармати, які можуть плавно обертатися в будь-які сторони, що дозволяє використовувати їх максимально ефективно. Також посередині корабля знаходиться місце для дроїда-астромеханіка.
  • Задня частина. У задній частині винищувача Повстанців знаходиться багато інтерактивних елементів. Найефектніші — це дві 2 гармати з пружинним механізмом, які дозволяють насправді стріляти снарядами. Для активної атаки зоряний винищувач використовує бомби, які він може скидати за допомогою прокрутки спеціальної шестерні ззаду корабля. Можна зарядити і нові бомби в спеціальний відсік для подальшого скидання. Ззаду також розташовані два двигуни, які виглядають величезними.

Багато мініфігурок

У наборі ЛЕГО 75249 Star Wars Y-wing Starfighter є мініфігурки таких персонажів як Зорі Блісс, По Дамерона і Штурмовика Першого Ордена з білим плащем. Також є фігурки дроїда-астромеханіка бірюзового кольору і маленького дроїда D-O.
Всі мініфігурки озброєні бластерами і бластернимі пістолетами.

Де придбати?

Цей набір можна замовити в нашому магазині прямо на сайті. Примусьте всіх Штурмовиків відступати під натиском зоряного винищувача, керувати яким будете саме ви!

  • 4.0

    21 бер, 2021
    Детализированная, веселая и немного сложная сборка. Большой выбор мини-фигурок с другими замечательными деталями на корабле. Любимые особенности - вращающаяся на 360 градусов пушка, функция падения взрывного устройства и мини-фигурки (хотя дроида я бы не считал). Учитывая редкость минифигурок, набор должен был быть дешевле. Передняя часть кажется крепкой, а задняя - хлипкой, чего и следовало ожидать с таким дизайном.
    Достоинства:
    5 мини-фигурок; игровые функции; довольно большой размер; хорошо подобранные цвета.
    Недостатки:
    хлипкая задняя часть; много наклеек; не редкие мини-фигурки.
  • 5.0

    21 бер, 2021
    Управляется Зори Блисс во время битвы при Экзеголе в составе гражданского флота. Этот набор - отличная сборка с хорошими минифигурками. Дизайн корабля отличный, и мне нравится функция сброса бомбы. В него входят три минифигурки: Зори Блисс, По Дэмерон и Снежный солдат Первого Ордена, а также Д-О и дроид-астромеханик. Впервые Y-Wing использовался в битве при Явине, это классический звездолет, который до последнего использовался в самой первой битве в саге о Скайуокере.
    Достоинства:
    Как фанат фильма, пересмотревший его десятки раз, могу сказать, что корабль очень похож; крутые минифигурки и функции.
    Недостатки:
    При каждом повороте башни часть орудия отваливается. Также сложно поместить все три бомбы в слот.
  • 5.0

    21 бер, 2021
    Построил его несколько дней назад, вскоре после постройки Y-Wing из Rogue One (75172), чтобы посмотреть различия. Это 2 версии корабля, которые мы видим в фильме. И дизайнеры правда постарались, чтобы они получились максимально разными. Y-Wing Resistance рассматривается как более изящный и симметричный вариант. Этот определенно намного более гладкий. С точки зрения сборки: бомбовый отсек немного отличается, гондолы другие, а кабина / носовая часть демонстрируют наибольшую разницу с используемыми элементами. Модель длиннее и выше Rogue One Y-Wing. Это очень прочная модель, с которой можно поиграть, и я считаю, что она достаточно отличается от Rogue One Y-Wing, так что подойдет любому фанату. Обратите внимание, что у меня они без наклеек.
    Достоинства:
    Сейчас набор по акции, так что я думаю можно взять. Даже если у вас есть вторая версия корабля, этот собирать все равно не будет скучно.
    Недостатки:
    Наклейки здесь ни к чему, я вообще не клею.
  • 3.0

    21 бер, 2021
    Взяв цей набір, але в черговий раз переконався, що серія вже трохи застаріла, немає цікавих ідей. Все, що випускається - це космічні кораблі та станції, які у більшості схожі один на одного. Цей, наприклад має кабіну, що відкривається та функцію бомбардування. Але врешті - це звичайнісінький корабель зі серії. На жаль, не вразив.
    Достоинства:
    Можливо, оцінять справжні фанати, або ті, у кого ще не було кораблів Зоряних війн. Адже зроблений він і справді непогано.
    Недостатки:
    Не бачу нічого, що серія могла би запропонувати. Купа схожих один на одного кораблів. А цей ще й з наліпками.
  • 5.0

    21 бер, 2021
    Мені дуже сподобалося збирати цей набір. У дечому навіть син допомагав, адже теж у захваті від цих космічних кораблів. Загалом доволі просто, окрім двох ракетних двигунів з їх стержнями, але ми впорались. Чудово доповнює і інші набори серії. До прикладу, в нас ще є Лезо бритви (75292). З мініфігурок особливо сподобався бірюзово-голубий робот.
    Достоинства:
    Корабель виходить доволі великим, але всі деталі добре тримаються, тому з ним можно навіть пограти.
    Недостатки:
    Деякі мініфігурки ми вже бачили, і не раз. Наприклад, той самий штурмовик.
  • 5.0

    21 бер, 2021
    Мой 7-летний сын просто обожает лего, наборы по всему дому разбросаны. Но когда я сказал, что купил этот набор, он был немного взволнован из-за сложности. Однако Разделение деталей по пакетикам и инструкции сделали сборку не такой и сложной. Три персонажа с оружием, два дроида, подпружиненные пусковые ракеты, три бомбы, падающие из вращающегося вручную цилиндра в задней части истребителя, яркие наклейки и просто действительно крутая универсальная сборка делают этот набор еще и игровым. Мой сын часами играл с этим набором после того, как собрал его, и отказался разрешить нам его разобрать.
    Достоинства:
    Интересный набор, с неповторяющимися шагами. Порадовало наличие сразу 5 минифигурок. После сборки интересно играть.
    Недостатки:
    Наклейки понравились, но их очень сложно наклеить.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари