>
Уточнити наявність у постачальника
2499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

335 шт.
6 шт.
38.2 × 7.5 × 26.2 cm
6+
0 шт.

Опис

Якщо Ви думаєте, що в космосі не святкують Новий рік, то Ви сильно помиляєтесь. Святкують, ще й з яким розмахом. Приєднатися до цього Ви можете в наборі LEGO "Новорічний календар LEGO Star Wars". Не втратьте можливість весело провести час і до того ж отримати нові міні-збірки і мініфігурки.

Особливості календарів LEGO

Новорічний календар або ж адвент календар LEGO - це не зовсім звичайний набір, який всі звикли бачити. Щорічно компанія родом з Данії випускає календарі, присвячені різноманітним серіям, в тому числі LEGO Star Wars. 2021 рік не став винятком. Усередині коробки набору LEGO 75307 Вас не буде чекати інструкція і детальки в пакетиках. Замість цього Вам потрібно буде відкинути одну зі сторін упаковки. Тим самим у вас з'явиться "стінка" з закритими осередками і зимова основа для установки збірок і гри з ними.

Що робити з цим далі? Все дуже просто. Відкривати по одній клітинці протягом 24 днів, аж до Нового року. Або відкрити всі разом на саме свято, якщо Вам так більше подобається. Але задумка в тому, щоб напередодні Нового року кожен день піднімати собі настрій невеликим космічним подаруночком.

24 веселих дні

У наборі LEGO "Новорічний календар LEGO Star Wars" Вас чекатимуть 24 віконця з подарунками. Розташовані вони не по порядку, так що перед відкриттям потрібно буде ще знайти потрібне віконце. Для того, щоб не рвати "стінку", клітинки вже мають готові намічені прорізи, так що після відкриття, можна буде акуратно закрити.

Описувати все, що Ви тут отримаєте було б дуже негарно, адже повинна бути якась інтрига перед відкриттям. Але якщо коротко, то Ви отримаєте:

  • 6 мініфігурок серії;
  • різноманітну зброю і мішені;
  • міні-моделі космічних кораблів;
  • стійки для зброї.

Збірки підійдуть будь-кому, хто любить Зоряні війни і колись бачив той же винищувач TIE або "Лезо бритви". У конструкцій, які потрібно буде зібрати, інструкція буде намальована на зворотному боці віконця, так що проблем не виникне.

Святкові фігурки

Не думайте, що персонажі ставляться байдуже до Нового року. Вони також витягають з вантажних відсіків своє найкраще вбрання, шарфики і готуються до веселощів. У наборі LEGO "Новорічний календар LEGO Star Wars" Вас чекатимуть:

  • Мандалорець в червоному шарфику;
  • Малюк Грогу (Міні-Йода) в святковому червоному костюмі;
  • Штурмовик-розвідник у своїй сніжно-білій броні;
  • Штурмовик, одягнений в білу броню;
  • Тускейнський рейдер в тканинному плащі і спеціальній масці;
  • Дроїд IG-11 в броні;
  • Дроїд-дізнавач IT-O в чорному кольорі.

Де ж Ви ще, як не в цьому новорічному календарі побачите, як Штурмовик грає в сніжки з Мандалорцем, а малюк Грогу з'їжджає з гірки на своїй колисці. Таке можливо тільки раз на рік і тільки в подібних наборах.

Ніби як тут розказано як раз досить, щоб дати поняття про те, наскільки набір LEGO 75307 крутий, але при цьому залишити приємний сюрприз під час відкриття. Повірте, що дорослим, що дітям сподобається ідея 24 дня отримувати маленький подаруночок або відкрити всі разом на сам Новий рік.

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари