>
Уточнити наявність у постачальника
949 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

205 шт.
2 шт.
26.2 × 4.8 × 14.1 cm
6+
0 шт.
4.7

Опис

Придумати власну історію чи відтворити вже існуючі ситуації з фільму? — саме це питання виникне у дитини, якій подарують сучасний набір LEGO Star Wars 75298 Мікрофайтери: АТ-АТ проти тонтона.

Що ж чекає дитину в коробці?

205 — саме стільки потрібно пластикових деталей, щоб з головою зануритися в фантастичний всесвіт "Зоряні війни". Вони зроблені з високоякісного пластику, тому не бояться падінь подряпин і інших неприємностей. Більш того, всі деталі абсолютно безпечні, адже відповідають галузевим стандартам якості.

Дитина може власними руками зібрати модель знаменитої бойової машини AT-AT Walker, без якої не обходився жоден бій, а також модель бойової рептилії з планети Хот. Якщо ці двоє зійдуться в битві, то діти назавжди забудуть про слово “нудьга”.

Варто зазначити, що іграшки відрізняються хорошою деталізацією і реалістичним зовнішнім виглядом. Однак на окрему увагу заслуговують мініфігурки Люка Скайуокера і водія AT-AT Walker. Вони в точності нагадують реальних персонажів з фільму, а також мають небезпечне озброєння: бластери і меч. При цьому бластери обох героїв здатні зробити постріл. Для цього достатньо просто натиснути на невелику кнопку.

Конструктор відмінно підходить для гри як наодинці, так і разом з друзями. Більш того, він відмінно поєднується з іншими наборами, тому можна значно розширити ігрові можливості. При цьому набір може стати відмінною прикрасою кімнатного інтер'єру.

ЛЕГО 75298 стане ідеальним подарунком на день народження, Новий рік або будь-яке інше свято для дитини від 6-ти років.

Купити LEGO Star Wars 75298 Мікрофайтери: АТ-АТ проти тонтона можна, оформивши заявку на нашому сайті або зателефонувавши за телефоном гарячої лінії.

 

  • 4.0

    31 бер, 2021
    Я придбав цей набір для свого молодшого брата. Останнім часом він почав збирати саме набори, присвячені Зоряним війнам. Особисто мені не подобається як виглядає тонтон, але AT-AT це компенсує. Загалом, я б порадив придивитися до набору, хоча б якщо у вас досі немає цих мініфігурок. А взагалі, за таку ціну можна взяти і просто так.
    Достоинства:
    Чудова можливість відтворити легендарну битву. З мініфігурок тут: Люк Скайуокер з світловим мечем та драйвер AT-AT.
    Недостатки:
    Мені не сподобався вигляд тонтона.
  • 5.0

    6 бер, 2021
    Если вы не можете позволить себе большой AT-AT, то это неплохая альтернатива. Поставляется с 2 инструкциями, поэтому 2 человека могут присоединиться и построить по 1 модели каждый. Новая фигурка Люка Скайуокера - хорошее дополнение, и мне очень нравится сборная фигурка таунтауна. Вторая минифигурка вроде такая же, как и в большом наборе.
    Достоинства:
    Неплохой набор как для размера и цены. Из вышедших весной вообще лучший. Понравилась сборная фигурка и Скайуокер.
    Недостатки:
    Если хватит денег на большой набор - берите сразу его.
  • 5.0

    6 бер, 2021
    Хотя я сильно разочарован этой весенней волной «Звездных войн» (истребитель отвратителен), я должен сказать, что это неплохой набор. Я благодарен LEGO за использование новой части для печати головы Люка, чтобы сделать ее точной для битвы. Кроме того, автомобили тоже не такие уж и плохие. Они довольно хорошо трансформировались в форму микро-истребителя. Если вы собираетесь покупать какой-либо набор из этой волны, то это именно тот, который вам нужен.
    Достоинства:
    Эксклюзивная минифигурка Люка. Неплохо сделанная трансформация.
    Недостатки:
    Чтобы аж вау, то нет. Набор не впечатлил.
    • 1 кві, 2021
      З весняних наборів цей посередній. Мені більш за все сподобався шатл.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари