>
Уточнити наявність у постачальника
999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

101 шт.
1 шт.
14.1 × 4.6 × 12.2 cm
6+
0 шт.

Опис

Ваша дитина фанат Star Wars? Подаруйте їй міні-копію легендарного космічного корабля зі Star Wars у виконанні компанії LEGO. Набір LEGO Star Wars Мікровинищувач «Тисячолітній Сокіл» (75295) — новинка 2021 року, котра, безсумнівно, стане для вашої дитини одним з найулюбленіших конструкторів.

Корабель з набору LEGO 75295 оснащений двома кулеметами, за штурвалом озброєний Хан Соло включає гіпердвигун і на максимальній швидкості вилітає до нових пригод і сміливих місій.

Стріляйте з кулеметів "Сокола" по ворожих космічних кораблях, обороняйтеся від штурмовиків Імперії за допомогою пістолетів-бластерів. Слідуйте за безстрашним і відважним Ханом Соло, з набором ЛЕГО Star Wars 75295 вам нудьгувати не доведеться.

Підтримуєте героя-повстанця? А чи пам'ятаєте ви, що у фільмі Хан Соло багато років поспіль був кишеньковим злодієм і контрабандистом? А свій чудовий корабель "Сокіл тисячоліття" виграв у професійного гравця азартної карткової гри сабакк — екранна версія гри в покер зі всесвіту Star Wars. Згодом Хан Соло і його вірний друг Чубакка повністю перетворили "Тисячолітнього Сокола" в найдосконаліший космічний корабель свого класу і прославленого в усій галактиці.

Напевно у вас є кращий друг, грайте і збирайте разом конструктори LEGO Star Wars, комбінуйте набори і будуйте свою галактику. Літайте на космічних кораблях і здійснюйте задумані вами місії вже зараз.

Що в коробці? 101 деталь, 1 мініфігурка, інструкція по збірці.

Купити набір ЛЕГО Star Wars 75295 Мікровинищувач «Тисячолітній Сокіл» в нашому інтернет-магазині.

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари