>
Уточнити наявність у постачальника
999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

86 шт.
1 шт.
14.1 × 4.6 × 12.2 cm
6+
0 шт.
5.0

Опис

Захоплюючі космічні битви
Конструктор LEGO STAR WARS 75263 Мікрофайтери: Винищувач типу Y відмінно підійде тим, хто захоплюється безсмертної сагою Зоряні Війни. Об'єднайся разом з Зоріі Бліссом проти ворожої імперії і допоможи своїм друзям з опору здобути довгоочікувану перемогу. Стрибай в кабіну винищувача типу Y, заводи мотор і вирушай в далекий космос. Розстрілюй своїх ворогів з гармат і запускай самонавідні ракети, але головне не потрап під ворожий вогонь. Коли ж бій закінчитися, потрібно якомога швидше повернутися на базу, поповнити запаси і відремонтувати корабель. Після чого можна знову вирушати на пошуки ворогів. З набором ЛЕГО немає часу відпочивати.

Що цікавого
Набір LEGO STAR WARS 75263 Resistance Y-wing Microfighter відмінно підходить хлопчикам віком від 6-ти років і здатний подарувати яскраві емоції від гри і пригод. Набір складається з 86 деталей, які відмінно між собою взаємодіють. Малюк може своїми руками зібрати знаменитий винищувач, а також мініфугурку Зорі Блісс. Винищувач є зменшеною копією оригіналу з фільму. Він оснащений стрілецькою зброєю і спеціальними флік-ракетами, а сам герой має два великих бластера. Як бачите, боєприпасів вистачає, щоб битися з цілою армією. Конструктор відмінно підійде в якості подарунка на день народження або інше свято, і буде якісно прикрашати кімнатний інтер'єр.

Про серію
Всі конструктори серії STAR WARS покликані в першу чергу забезпечити дитині море задоволення і веселощів. Вони зроблені за мотивами легендарного фільму і дозволяють в реальності відтворити популярні сцени і битви. Набори відмінно підходять для рольових ігор та допомагають дитині розвинути весь свій творчий потенціал і уяву.

Купити оригінальний і сертифікований конструктор LEGO STAR WARS 75263 Мікрофайтери: Винищувач типу Y можна на нашому сайті з доставкою по всій Україні. Якщо у вас виникли питання, наші фахівці з радістю вам допоможуть.

  • 5.0

    13 січ, 2020
    LEGO Star Wars Микрофайтеры: Винищувач Опору типу Y буде більш цікавий дітям старшого віку. Це справжній космічний агрегат. Неймовірний плюс набору - можливість запуску ракет. Якщо поєднати із https://constructors.com.ua/lego-star-wars/tyazhelyy-shturmovoy-hodok-pervogo-poryadka-304971 можна організувати космічні війни. Якість на високому рівні.
  • 5.0

    10 січ, 2020
    Сам по себе данный набор малопривлекателен из-за малого числа деталей коих 86 штук и одной мини фигурки, подумала я вначале, но не тут то было. Мой сынишка который является поклонником серии LEGO Star Wars быстро мне объяснил всю важность этого набора в межгалактических войнах. Прослушав лекцию о борьбе добра и зла я сдалась, и купила этот конструктор. И он прекрасно дополнил уже раннее купленный набор из этой же серии

Рекомендуємо подивитися ці товари