>
Під замовлення
1499 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

72 шт.
1 шт.
14.1 × 4.6 × 12.2 cm
6+
0 шт.

Опис

Захоплюючий сюжет
Переходь на темну сторону і знищ опір разом з конструктором LEGO Star Wars 75264 Мікрофайтери: шаттл Кайло Рена. Спочатку збери величезний бойовий корабель, потім обережно запускай двигун і злітай з бази. Після чого можна повністю розправити крила і відправлятися в бій. Стріляй з кулеметів по кораблям ворогів, а після того як боєприпаси закінчаться, посади корабель і атакуй ворогів світловим мечем Кайло Рена. Ви можете відтворювати популярні сцени і битви з фільму, а можете придумати свою власну ситуацію і цікаво її обіграти. Конструктор надає широкі можливості для ігор, тому нудьгувати не доведеться.

Особливості конструктора
Перед вами невеликий конструктор LEGO Star Wars 75264 Kylo Ren's Shuttle Microfighter. Він відмінно підійде в якості подарунка для юних пілотів, які захоплюються безсмертної сагою Зоряні Війни. Набір складається з 72 деталей і розрахований на хлопчиків віком від 6 років. З деталей малюк може зібрати точну копію корабля Кайло Рена. Бойовий винищувач оснащений потужною стрілецькою зброєю для ведення повітряного бою. Також не варто забувати про маленьку фігурку Кайло Рена зі світловим мечем, який робить гру ще цікавіше. Сідайте за штурвал корабля і вирушайте в сусідню галактику на пошуки пригод.

Для батьків
Набір забезпечить вашому малюкові море емоцій і задоволення. Він легко збирається, а деталі не можуть нанести якої-небудь шкоди дитині. Конструктор повністю сертифікований і оригінальний. Він здатний передати всю атмосферу Зоряних Воєн і перенести вашого малюка в далеке майбутнє, в якому міжгалактичні перельоти вважаються нормою. До того ж модель корабля разом з фігуркою героя відмінно доповнює інтер'єр дитячої кімнати. Що стосується ціни, то вона настільки демократична, що робить конструктор доступним практично кожному.

Придбати конструктор LEGO Star Wars 75264 Мікрофайтери: шаттл Кайло Рена ви можете прямо на нашому сайті. Доставка діє по всій Україні, а якщо у вас виникли питання, будемо раді вам допомогти.

  • 9 січ, 2020
    В даном наборе присутствует минифигурка Кайло Рена?
    • 5.0

      9 січ, 2020
      Добрый день! Да, в данном наборе есть минифигурка Кайло Рена.

Рекомендуємо подивитися ці товари