>
В наявності
4299 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

663 шт.
2 шт.
28.2 × 26.2 × 9.5 cm
18+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Всім, навіть Темному Володарю потрібно іноді відпочити і побути наодинці з самим собою. Саме для цього у нього було кілька камер для медитації по цілому всесвіту. Одну з них Ви зможете зібрати своїми руками в наборі LEGO "Медитаційний відсік Дарта Вейдера". Готова модель відмінно прикрасить Вашу поличку або робочий стіл.

Що таке камера для медитації?

По факту, камерами для медитації користувалися й інші, той же Лорд Каан, коли командував військами. Але Дарт Вейдер був найвідомішим їх користувачем. Саме в ній Енакін міг зняти маску і трохи подихати самостійно (після отриманих травм на Мустафарі йому потрібно було постійно носити герметичний костюм), але на жаль чи на щастя це не принесло бажаного результату. Всередині були множинні дисплеї, за допомогою яких Дарт Вейдер міг спілкуватися з підлеглими і віддавати накази.

Діаметр камери становив приблизно 3 метри, зовні її відкрити було неможливо. При відкритті, вона поділялася на 2 півсфери.

Дарт Вейдер і Максиміліан Вірс

У наборі LEGO 75296 Ви виявите відразу 2 мініфігурки: Темного Володаря і його вірного помічника.

  • Дарт Вейдер. Тут він з'являється в звичному всім вигляді: чорній броні, шоломі і накидці. Від попередніх фігурок його відрізняє наявність принтів на ногах і руках. У нього також можна зняти шолом, тим самим побачивши, всю в шрамах, голову. Зі зброї у Вейдера червоний світловий меч;
  • генерал Вірс. Поплічник Темного Володаря одягнений в сірий костюм, з сірою кепкою на голові. В руках у Максиміліана бластерний пістолет.

Порада! Вона допоможе Вам не тільки в наборі LEGO 75296, але і в багатьох інших. Якщо у Вас пом'ялася тканинна накидка, можна встановити низький рівень на паровій прасці, притиснути їх, і складки розійдуться за секунди.

LEGO-версія камери

У наборі LEGO "Медитаційний відсік Дарта Вейдера" Ви зможете зібрати ту саму камеру, розташовану на борту зоряного супервинищувача "Ката". Природно, модель майже повністю складається з чорних частин. Але при відкритті Ви можете побачити білий інтер'єр, який відмінно контрастує з основним кольором. Верхня частина підтримується деталями Technic. Камера розміщується на спеціальній основі-підставці і може відкриватися-закриватися точно так само, як це відбувалося в фільмах.

Усередині камери Ви побачите 3 панелі управління навколо Дарта Вейдера навколо вигнутого стільця. Навпроти - місце, де може стояти генерал Вірс. До слова на великому екрані Ви виявите генерала Оззеля, якого Вейдер задушив за непослух. Також на екрані буде Фірмус Піетт, який був підвищений до генерала після смерті Оззеля.

Вишенькою на торті стане табличка з назвою збірки і логотипом серії LEGO Star Wars "Darth Vader meditation chamber". Обов'язкова деталь, якщо Ви збираєтеся використовувати набір як демонстраційний.

Навіть в тому випадку, якщо Ви взагалі не розбираєтеся в конструкторі LEGO, в даному наборі подана проста інструкція, так що кожен зможе зібрати камеру не гірше справжнього джедая.

  • 5.0

    5 лис, 2021
    Набор хорошо смотриться вместе со шлемами, потому что на мой взгляд, что этот, что те наборы больше демонстрационные. Да, тут можно поиграться с открытием и закрытием, но на этом все. Но он все равно вернул меня в детство, когда я ждал выхода каждого нового фильма по Звездным войнам. Подсказка: световой меч хранится в задней части сборки (серый зажим). Я это как-то пропустил и заметил только на 111 странице. 5 Дартов Вейдеров из 5.
    Достоинства:
    Как для небольшого набора, у него большой потенциал, как в плане истории, так и функций. Здесь грамотно сочетаются белые и черные цвета. Дарт Вейдер хорош!
    Недостатки:
    Зачем камере подставка, если она уже и так есть.
  • 5.0

    5 лис, 2021
    Как-то не ожидал, что будет набор с камерой для медитации, так что был приятно удивлен, когда его анонсировали. К тому же, тут полностью повторен эпизод из фильма. Сборка была не шибко сложной, даже учитывая то, что со стороны это выглядит немного сумбурно. Понравилось то, как удерживается верхний навес. Было бы неплохо иметь возможность более плавно закрывать верхнюю часть камеры.
    Достоинства:
    Механизм камеры интересный. Смог исправить проблему зазоров несколькими дополнительными черными деталями. 2 минифигурки - нормально, камера же небольшая.
    Недостатки:
    Если и жаловаться, то на размер - камера небольшая. С другой стороны, она сделана под масштаб минифигурок.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари