>
Уточнити наявність у постачальника
9499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

1 060 шт.
5 шт.
48 × 9.4 × 37.8 cm
9+
0 шт.
5.0

Опис

Відтворіть сцену для гри на планеті Мустафар за допомогою LEGO Star Wars 75251! Ця будова виглядає досить загрозливо за рахунок темних кольорів і гострих форм, адже саме таким повинен бути маєток Дарта Вейдера. Будівля має безліч чудових деталей, в тому числі лавовий потік, підземний ангар з дроїдом і док-станцією, древній храм ситхів з голокроном, стійки для додаткових боєприпасів і секретні відсіки, що приховують реліквії. В ангарі також розміщена модель TIE-винищувача. Там також є медитаційна кімната Дарта Вейдера і платформа для зустрічей нагорі із захисною гарматою. У набір входить цілих 5 мініфігурок і дроїд.

  • 5.0

    20 лют, 2019
    Самый красивый и большой набор из серии Lego Star Wars в моей коллекции. У его создателей получилось очень здорово детализировать крепость Дарта Вейдера, выглядит она красиво, реально захватывает дух и привлекает внимание, немалых размеров, ведь состоит из большого количества деталей. Основная масса конструкции выполнена в трех сдержанных цветах - черном, красном и сером. Потратил около двух дней на то, чтобы собрать её, интересная остроугольная форма, в передней части оригинально смотрится поток льющейся из неё лавы. В нижней части крепости расположен ангар, где может быть поставлен TIe-истребитель, идущий в комплекте. С него можно вести огонь зарядами красного цвета. Также есть 5 минифигурок, которых более, чем достаточно для увлекательной игры и симпатичный дроид. Исследуя крепость можно найти различные скрытые отсеки, реликвии, красивейший храм ситхов, подыматься внутрь здания возможно на небольшой лестничке. Этот набор можно рассматривать как своеобразную основу для игры в Star Wars, в будущем расширяя его с помощью других наборов.

Рекомендуємо подивитися ці товари