>
Уточнити наявність у постачальника
1699 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

105 шт.
4 шт.
19.1 × 4.6 × 14.1 cm
6+
0 шт.
3.0

Опис

Захоплюючий сюжет
Станьте частиною безсмертної космічної саги Зоряні Війни разом з конструктором LEGO Star Wars 75266 Бойовий набір: штурмовики ситхів. Одягай шолом, запускай двигун космічного штурмовика і вирушай у бій. Обстрілюй своїх ворогів зі смертоносного бластера і виводь їх кораблі з ладу за допомогою стріляючих шипів. Головне не потрапити під ворожий вогонь, адже в такому випадку ви залишитеся без корабля, і доведеться вести бій одним ручним бластером. Маневруй, обманюй своїх ворогів і руйнуй їх бази на потужному штурмовику. А після бою не забудь повернутися на свою базу, щоб поповнити боєприпаси та відремонтувати корабель. Гра обіцяє бути спекотною.

Що цікавого
Набір LEGO Star Wars 75266 Sith Troopers Battle Pack відноситься до невеликих конструкторів і відмінно підходить малюкам, віком від 6 років. Він здатний повністю перенести дитину в фантастичний світ Зоряних Воєн і подарувати її море емоцій і задоволення. У коробці дитина може знайти 105 деталей, які відмінно між собою взаємодіють і не можуть нашкодити малюкові. З деталей збирається величезний корабель, на якому встановлено смертоносне бойове озброєння. Також неможливо обійти стороною красиві мініфігурки Офіцера Першого Ордена і штурмових ситхів. Вони зроблять гру ще цікавіше, і дозволять повністю зануритися в світ Зоряних Війн. Розігруйте цікаві сцени з фільму або створюйте свої оригінальні ситуації. У будь-якому випадку нудьгувати не доведеться.
 
Переді покупкою
Всі конструктори ЛЕГО оригінальні і сертифіковані. Вони не можуть нанести якої-небудь шкоди малюкові, так як проходять ретельне тестування ще на етапі виробництва. Малюк може стискати, кидати, дряпати і навіть кусати деталі не боячись їх пошкодити. Також варто звернути увагу на демократичну ціну набору, яка робить конструктор відмінним і недорогим подарунком на будь-яке свято.
 
Купити набір LEGO Star Wars 75266 Бойовий набір: штурмовики ситхів ви можете на нашому сайті з доставкою по всій Україні. А якщо у вас виникли питання. Наші фахівці будуть раді вас проконсультувати.

  • 4.0

    8 кві, 2021
    Это симпатичный маленький боевой набор. Что мне нравится: - спидер прочно построен - минифигурки имеют отличную печать с отличной детализацией Что мне не понравилось: - все головы солдат выглядят одинаково, было бы неплохо иметь некоторое разнообразие - соотношение реактивных солдат и обычных солдат немного странное. Предпочел бы двух обычных солдат и одного реактивного десантника.
    Достоинства:
    4 довольно крутые минифигурки. У двух красных реактивных ранцев есть уникальные шлемы с замысловатой печатью сверху и по бокам. Ракетные ранцы выглядят намного лучше предыдущих версий и не занимают много места.
    Недостатки:
    Мне не нравятся большие бластеры.
  • 2.0

    8 кві, 2021
    Этот набор был для моего 4-летнего сына, который только-только знакомится со Звездными войнами. Однако, нас разочаровали шлемы ситхов. Вы слышите щелчок, но буквально при малейшем прикосновении шлем ослабляет и слетает. Это очень, очень раздражает даже меня, и мой сын тоже расстроился. Жалко, потому что мне очень нравится красный цвет солдат и мы бы часто с ними играли.
    Достоинства:
    Красный цвет очень хорошо смотрится, особенно на контрасте с кораблем. Есть крутые пушки.
    Недостатки:
    Основное в наборе - минифигурки. Почему с них слетают шлемы - не понятно.

Рекомендуємо подивитися ці товари