>
Уточнити наявність у постачальника
1799 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

109 шт.
4 шт.
19.1 × 4.6 × 14.1 cm
6+
0 шт.
5.0

Опис

У LEGO 75225 «Бойовий набір Елітної преторіанської гвардії» будь-який маленький будівельник зможе провести захоплюючі тренувальні вправи на базі Елітної преторіанської гвардії. У цьому наборі є тренувальна платформа з обертовими столами для двох мініфігурок, вібромеч, електро-палиць, світловий меч, бластер, і навіть тренувальна фігура! Захоплюючий набір стане відмінним подарунком для шанувальників Зоряних Воєн.

Особливості:

  • Включає 4 мініфігурки: 3 елітних преторіанських гвардійця і штурмовик першого порядку, а також тренувальну фігуру.
  • Оснащений тренувальної платформою з 2 обертовими столами і стійкою зі зброєю.
  • Тренувальна платформа має ширину більше 11 см і глибину 7 см.
  • 5.0

    9 тра, 2019
    Набор был куплен для пополнения коллекции минифигурок и с этой задачей справился на отлично: 4 минифигурки(3 гвардейца и один штурмовик Первого Ордена) и тренировочный дроид отличного качества, а также аксессуары в виде оружия, которое также выполняет и игровую функцию. Взаимодействие с набором происходит через "сражения" на подвижных платформах при чем отлично подойдут фигурки не только из этого набора, а любые другие. За свои деньги набор отличный и подойдет всем: детям - для игры, фанатам постарше - для пополнения коллекции. Набор доехал за день после отправления, в наборе были все детали.
  • 5.0

    3 бер, 2019
    Увлекательная модель конструктора, с помощью которого можно провести тренировки на специальной тренировочной платформе, для этого в ней предусмотрены небольшие вращающиеся платформы. При вращении получаются захватывающие схватки между преторианскими гвардейцами, основным оружием у которых является меч и электропосох. Есть также минифигурка штурмовика и небольшая тренировочная фигура. Вооружены они световым мечом и бластером соответственно. Деталей в наборе немного, сборка простая, выполнен в основном в красном, сером и черном цвете. Вращая платформу с гвардейцами хорошо тренируется координация движений. Можно играть с друзьями, проверяя свои навыки в владении оружием.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари