>
Уточнити наявність у постачальника
1337 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

84 шт.
1 шт.
14.1 × 4.6 × 12.2 cm
6+
0 шт.
5.0

Опис

Колишній раб на рудниках Галактичної Імперії, а нині - дуже хоробрий, механік і пілот космічних кораблів Чубакка пілотує невеликий штурмової корабель з планети Вуки, зі своєї батьківщини. Цей корабель вогневої підтримки має незвичайну форму - Сидіння пілота винесено вперед, а ззаду розташована пара крил і хвіст корабля. Незважаючи на малі розміри, це космічне судно несе серйозну вогневу міць - дві енергетичні гармати, що можуть стріляти залпами і по черзі, а також спарена кулеметна установка принесуть чимало проблем імперським клонам. До того ж, у самого Чубаккі ще є в запасі власний потужний арбалет.

  • 5.0

    10 січ, 2020
    Мій син взагалі любитель конструкторів, тому у нас їх вже цілий набір, цей йому дуже сподобався, тому що якщо інші конструктори просто збираються в нерухомому стані, то у цього піднімаються і опускаються бічні крила, гармати теж оснащені функцією пострілу. Така іграшка дійсно цікава і недорога, а також корисна, адже дитина розвиває мислення при складанні деталей. Мені сподобалося якість конструктора, дійсно, пластикові деталі міцні і не мають запаху, іграшка нешкідлива для дитини. Також дуже компактна упаковка, зручно взяти з собою, та й вага зовсім невеликий.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари