>
Уточнити наявність у постачальника
5499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

208 шт.
2 шт.
26.2 × 6.1 × 14.1 cm
7+
0 шт.
5.0

Опис

Драматичний сюжет
Поринь в фантастичний світ Зоряних Війн разом з конструктором LEGO Star Wars 75269 Бій на Мустафар. Вмикай свої лазерні мечі і приготуйся до смертоносної дуелі між джедаєм Обі-Ваном Кенобі та Енакіном Скайуокером. Стрибай по платформі та дроїді-шахтері, маневруй і всіляко уникай зіткнення з ворожим мечем, адже всього один дотик цьої смертельної зброї може вирішити результат всієї битви. І головне не забувай, що під тобою просто величезні потоки розпеченої лави, яка небезпечно вирує і чекає, поки хто-небудь потрапить в її обійми. Так хто ж переможе майстер Обі-Ван чи його учень Скайуокер? Все в твоїх руках!

Найцікавіше всередині
Конструктор LEGO Star Wars 75269 Duel on Mustafar є ще однією новинкою 2020 року. Він стане відмінним подарунком для юних любителів Зоряних Війн віком від 7 років. Набір присвячений фінальній сцені фільму, в якій Обі-Ван Кенобі та Енакін Скайуокер б'ються на планеті Мустафар. У коробці малюк знайде 208 деталей, з яких він може зібрати ігрову платформу з цікавими механічними функціями. Вона зробить битву ще цікавіше. Також неможливо обійти стороною дві мініфігурки зі світловими мечами. Дуель обіцяє бути динамічною і цікавою. Набір легко збирається і дає можливість повністю зануритися в атмосферу темного підземелля з лавою, прямо як у фільмі.

Про серію
Серія конструкторів Star Wars розроблена за мотивами однойменної повісті. Всі набори цієї серії покликані передати атмосферу битв між Повстанцями та Імперією. Вони з точністю повторюють всі будівлі, техніку, зброю, космічні кораблі та інші деталі з фільму. При цьому конструктори крім своєї окремої сюжетної лінії, можуть взаємодіяти між собою, створюючи нові сюжети і ситуації. З ЛЕГО ваша дитина прекрасно проведе час.

Всі конструктори оригінальні і сертифіковані. Купити набір LEGO Star Wars 75269 Бій на Мустафар, а також інші новинки ви можете на нашому сайті. У нас найдоступніші ціни, оперативна доставка по всій Україні, а також лояльні консультанти.

  • 5.0

    17 січ, 2020
    Набір від LEGO Star Wars Бій на Мустафаре одназначно треба доповнювати ще одним набором. Сам по собі він не дуже цікавий. Платформа для бою проста (а діти полюбляють спецефекти),хоча завдяки ній можна зближати героїв. Сподобався образ робота, такий собі незвичний чудик. Ми трохи по іншому зібрали набір. Зробили платформу та літаючу тарілку, з якою наші герої вели бій.

Рекомендуємо подивитися ці товари