>
Уточнити наявність у постачальника
1499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

235 шт.
2 шт.
26.2 × 6 × 19.1 cm
7+
0 шт.
5.0

Опис

Конструктор іграшка-стрілялка LEGO 75239 «Руйнування генераторів на Хоті». Дітям сподобається будувати генератор енергії з солдатом повстанцем і штативну зброю зі сніжним штурмовиком з фільму «Зоряні війни: Імперія завдає удар у відповідь» зі своїми друзями і сім'єю, заряджати потужні шутери і вступати в захоплюючі битви, намагаючись вразити мішень один одного і відправити в політ! Попадіть в червону мішень, щоб сніговий штурмовик зі своєю штатив-рушницею впали з бази. Поцільте по синій мішені, щоб «підірвати» генератор енергії і відправити солдата повстанця в політ.

  • Набір включає дві мініфігурки Star Wars: сніжного штурмовика і солдата повстанця. Два шутера і 4 ракети також включені в цей конструктор.
  • Розіграйте свої власні сюжети битв LEGO Star Wars з фільму «Зоряні війни: Імперія завдає удару у відповідь» з цим кумедним набором.
  • Генератор енергії має розміри більше 5 см у висоту, 13 см в довжину і 10 см в ширину.
  • Штатив має висоту 5 см, завширшки 5 см і довжину 7 см.
  • 5.0

    3 лип, 2019
    Інколи мені здається, що моєму синові більше подобається ламати, ніж будувати. Купила йому набір Руйнування генераторов на Хоте. Детальки доволі таки великі, для мене це суттєвий плюс. швидко зібрали набір. Син пояснив умови гри. Ми здолали всі перешкоди та змогли попасти у червону та синю ціль. Місія виконана. Це набір з яким не набридає гратися. Рекомендую.
  • 5.0

    12 кві, 2019
    Мой 8-ми летний сын любит эти мультики и я заказала ему недавно этот конструктор, я особо не выбирала, этот по цене подходил. Доставка быстрой была, игрушка по качеству меня даже удивила, отличные фигурки и детали, всё красиво и ребёнок рад. Пластик без запаха, это хорошо.

Рекомендуємо подивитися ці товари