>
Уточнити наявність у постачальника
949 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

299 шт.
1 шт.
26.2 × 14.1 × 7.2 cm
7+
0 шт.
4.5

Опис

Новий конструктор LEGO Speed ​​Champions 76901 Toyota GR Supra дає можливість дітям зібрати, вивчити і насолодитися грою з легендарним спорткаром Toyota GR Supra. Модель ідеально підходить для демонстрації та надшвидкісних перегонів, тому нудьгувати просто не буде часу.

Чим конструктор може здивувати?

У коробці дитина знайде 299 деталей, які відмінно між собою взаємодіють. З них збирається точна копія легендарного автомобіля, аж до найдрібніших деталей. Строгі лінії, бездоганні форми, широка колісна база, велика двомісна кабіна — все це є невід'ємною частиною Toyota GR Supra, яка викликає море позитивних емоцій і радості. Тільки уявіть яким буде подив дитини якщо вона тільки недавно бачила автомобіль на екрані або картинках, а вже сьогодні вона може зібрати модель власними руками.

Неможливо обійти стороною і спеціальну мініфігурку водія в гоночному костюмі, захисному шоломі та ще й з гайковим ключем. Вона не тільки додасть додаткової реалістичності, але і надихне дітей на творчу гру. Одним словом, з ЛЕГО немає місця для нудьги!

Трохи про серію

Лінійка LEGO Speed ​​Champions дозволяє дітям ближче познайомитися з популярними моделями автомобілів марок Bugatti, McLaren, Mercedes-AMG і Mercedes-AMG Petronas Motorsport і багатьох інших. Іграшки настільки реалістичні, що практично нічим не відрізняються від оригіналу. Діти разом з дорослими можуть годинами збирати улюблені моделі, а потім придумувати найрізноманітніші ігрові ситуації. При цьому серія дає можливість насолодитися складанням кораблів, поїздів, а також вертольотів і субмарин. Ідеальна можливість для творчої і надихаючої гри.

Бездоганна якість

Починаючи з 1958 року кожен конструктор ЛЕГО відповідає всім галузевим стандартам якості, тому деталі абсолютно безпечні і відмінно взаємодіють між собою. В якості сировини використовується високоякісний пластик. Він не боїться подряпин, падінь, деформації та інших неприємностей, завдяки чому конструктор зберігає свій первинний зовнішній вигляд протягом усього експлуатаційного терміну.

Грай та розвивайся

Під час гри діти не тільки розважаються, але і розвивають цілий ряд дуже важливих якостей. Уже численними дослідженнями було доведено, що дрібна моторика рук, уява, логіка, концентрація, посидючість і багато інших якостей поліпшуються з кожною грою. Більш того, якщо діти грають в колі друзів, то у них ще й виробляються правильні комунікативні навички, без яких не обійтися в сучасному світі. Таким чином, ЛЕГО — це відмінна можливість поєднати приємне з корисним!

Уже вирішили зробити своїй дитині подарунок? Тоді прямо зараз залишайте заявку на сайті або телефонуйте, і ми моментально доставимо ЛЕГО Speed ​​Champions 76901 Toyota GR Supra в ваш дім!

 

  • 4.0

    12 жов, 2022
    В основному гарна модель, яка, наскільки це можливо, досить добре відтворює оригінал. Однак я вважаю конструкцію надто складною, незважаючи на достатній досвід роботи з LEGO. Це тим більше критично, оскільки в моделі використовуються деякі цікаві методи побудови збоку, які вимагають від вас стежити за деталями. З іншого боку я не вважаю цей коментар недоліком, оскільки багато хто шукає саме такі набори - важкі у складанні, щоб було цікавіше. Я б сказав, що це автомобіль з деякими компромісами, пов’язаними з блоками, і набридливими наклейками, проте все ще є чудовим подарунком😊.
    Достоинства:
    Набір швидко збирається, а потім виглядає стильно на полиці. Хоча використані техніки ля мене трохи складні, проте вони допомагають створити потрібні вигини та повторити оригінальний автомобіль. Присутня мініфігурка.
    Недостатки:
    Велика кількість наклейок дратує, особливо тому, що вони часто розділені на кілька елементів, наприклад, фари. Якщо одну з них наліпити криво, то автомобіль виглядає ніби побитим.
  • 5.0

    12 жов, 2022
    Мій син є затятим фанатом Lego та будує багато речей різного рівня складності. Він був дуже радий отримати Toyota Supra і вже деякий час хотів, щоб цей набір поповнив його колекцію швидкісних гонщиків. Він вважає, що це чудове відображення автомобіля високої якості. У цьому наборі 299 деталей, на виготовлення яких моєму 10-річному синові знадобилося близько години. У наборі є дві сумки з хорошими, зрозумілими інструкціями, які мають звичайні ілюстрації для допомоги. Автомобіль міцний після того, як був виготовлений, і поставляється з запасним комплектом ковпаків, плюс є водій. Мій син із задоволенням рекомендує цей набір.
    Достоинства:
    Ціна. Наявність мініфігурки. Простий у складанні. Дуже приємний жовтий колір. Син показував варіант збірки з відкритим дахом.
    Недостатки:
    Наліпки.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари