>
Уточнити наявність у постачальника
4799 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

481 шт.
4 шт.
38.2 × 7 × 26.2 cm
8+
0 шт.
5.0

Опис

Проведіть класичне і сучасне змагання ралі з цими крутими автомобільними конструкторами LEGO 75894 «Speed ​​Champions Автомобілі 1967 Mini Cooper S Rally та 2018 MINI John Cooper Баггі»! Mini Cooper S Rally 1967 року має багажник на даху з 2-ма запасними шинами, як і у оригінального автомобіля, в той час як MINI John Cooper Works Buggy 2018 має підвіску для руху по пересіченій місцевості. Зіграйте в захоплюючі сценарії гонок ралі з 4 мініфігурками LEGO і повністю обладнаною станцією піт-стопа. Станція Піт-стоп включає в себе стійки для інструментів, вбудовану підставку для автомобільного домкрата, 2 мобільних відкидних ящика для інструментів, лежак-візок під машину для механіка з колесами, 2 екрани телевізора, знак «МІНІ», трофей, каністру з газом, камеру, прапор і різні інструменти.

  • Набір включає 4 мініфігурки: гонщик Mini Cooper S, два гонщики MINI John Cooper Works і маршала. Допоміжні елементи включають в себе шолом для кожного водія, кепку маршала і гоночний прапор.
  • Помістіть автомобіль на стійку домкрата і використовуйте лежак-візок під машину з механіком, щоб перевірити автомобіль на неполадки.
  • 1967 Mini Cooper S Ралі має розміри: 6 см у висоту, 9 см в довжину і 4 см в ширину.
  • MINI John Cooper Works 2018 має розміри: 7 см у висоту, 13 см в довжину і 7 см в ширину.
  • Станція піт-стопа має висоту 13 см, завширшки 30 см і довжину 12 см.
  • 5.0

    31 січ, 2019
    Отличный набор, новинка, сыну понравился набор. Сложностей не возникло в процессе сборки. В наборе как всегда, положили лего-деталей с запасом)! Комплектность полная, для ребят школьников то,что нужно!
  • 5.0

    16 січ, 2019
    Недавно сыну на день рождения этот набор купил, доставили кстати оперативно, спасибо, но главное игрушка шикарного качества, каждая деталь на совесть сделана, этих денег стоит набор, а сынишка так вообще в восторге.
  • 5.0

    16 січ, 2019
    Відмінний конструктор, з подібної серії у нас вже є. Всі детальки один до одного підходять.Своїх грошей однозначно варто. Збирати дуже цікаво, має багато цікавих функцій, навіть чоловік включився в цей процес.
  • 5.0

    12 січ, 2019
    Придбали цю новинку племіннику. Конструктор мрія для дитини є запасні шини, якісний і за ціною доступний.Забарвлення більш яскраве, ніж на попередніх, що ми замовляли.Сервіс супер, все швидко і без затримок.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари