>
В наявності
19999 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

745 шт.
7 шт.
48 × 9.4 × 37.8 cm
7+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

+ =
28298 грн
26971 грн
+ =
39998 грн
36799 грн
+ =
20298 грн
20251 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Настав час набити трюм, натягнути вітрила, зняти якір і вирушити в плавання у складі команди самого капітана Рудої Бороди в наборі LEGO “Корабель Щедрий кубик".  

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 70413 був випущений в рамках серії LEGO Pirates. Він містить 745 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і призначений для 7 років. Тематика набору - кораблі.

Особливості серії. Серія LEGO Pirates дає змогу відчути себе хоробрим капітаном, що борознить моря. Набори серії пропонують зібрати великі і маленькі кораблі, а потім вирушити в пригоду з битвами, пошуками скарбів і захопленням ворожих суден. 

Мініфігурки на борту фрегата

Набір ЛЕГО 70413 включає 7 мініфігурок, які є сучасними втіленнями оригінальних фігурок піратів. Серед них:

  • капітан Руда борода. На ньому зелена блуза, чорний мундир з ременями і чорні штани. Ліва рука замінена на сірий гак, права нога дерев'яна, а ліве око закрите пов'язкою. На голові чорна трикутка з веселим роджером і червоним пером;
  • перший помічник капітана. Злісний пірат одягнений у коричневу жилетку і чорні штани, підтримувані сірим ременем. Головний убір - коричнева трикутка;
  • кок. Піратський кухар має принти білої майки, блакитного фартуха і коричневих штанів. У пояс-мотузку заправлений скелет риби. На голові біла піратська бандана;
  • юнга. На останньому члені екіпажу червоно-біла майка, червоні штани і червона бандана;
  • адмірал. Перший противник піратів одягнений у синій мундир із золотими застібками, білі штани, білі рукавички та золоті погони;
  • сержант. На ньому блакитний мундир, білі штани і білі погони;
  • солдат. Він має таке саме вбрання, як і в сержанта, проте доповнене коричневим рюкзаком і чорним ківером. 

Серед представлених у наборі тварин є риба-пила і сірий щур. 

Піратський корабель

Складання корабля в цьому наборі починається з його міцної основи. На нього також встановлюються деякі деталі, як гармати. Поступово формується ніс корабля і внутрішній простір частково закривається каютами. Усередині капітанської каюти є різні пляшки, карта та захована скриня. Залишається додати косметичні деталі - якір, штурвал тощо, поставити щоглу, натягнути вітрила і корабель готовий до плавання. Розміри збірки: 45 сантиметрів заввишки, 48 завдовжки і 14 завширшки. 

Як і будь-який набір конструктора, цей має кілька цікавих функцій на кораблі:

  • робоча лебідка з якорем, який можна підняти;
  • штурвал, що обертається;
  • функція прогулянки по дошці;
  • 3 підпружинені гармати, що стріляють;
  • скелет, закріплений на носі корабля;
  • заховані скарби. 

Також у наборі є невеликий синій човен для адмірала і його команди. У ньому є лавочка, ліхтар, 2 весла, шутер і вистачає місця для 3 мініфігурок. 


 

Розрази грім, настав час зібрати набір ЛЕГО “Корабель Щедрий кубик" і взяти участь у протистоянні піратів і солдатів. 

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    6 лис, 2023
    Свистать всех наверх, это же я прикупил набор с кораблем и спешу поделится впечатлениями. Открыв коробку, я увидел сцену, стандартную для столь больших наборов - 6 пронумерованных пакетиков, 1 с мачтой и носовой частью, отдельно запечатанные паруса. Признаюсь, я не понимаю эйфории вокруг минифигурок, охватившей фанатов в последние года, но пираты выглядят круто. Солдаты также выглядят круто и их почти столько же, как и пиратов, что позволяет устраивать сражения. По сравнению со старыми наборами, этот собирать оказалось гораздо легче. Шагов сборки больше, а используемых за раз деталей меньше. Готовым результатом становится огромный корабль с целыми простынями парусов. Коротко, что наиболее понравилось: идеально спрятанный сундук (и минифигурка может поместится туда же), возможность поместить фигурку в воронье гнездо, стол с картой сокровищ в каюте. Единственная большая проблема - пушки без колес. Я думаю, они либо должны быть, либо пушка должна быть на поворотном столе. Да, их можно легко снять и поставить с другой стороны, но без колес это все равно не то.
    Достоинства:
    Корабль с большим количеством не абы каких, а качественных минифигурок. Их можно расположить не только на палубе, а и в вороньих гнездах, каютах, маленьких лодках. Благо, на корабле полно места. Паруса большие, яркие и череп не выглядит мультяшно. Как бонус, в наборе рыба с подвижной челюстью *клац-клац*.
    Недостатки:
    Экипаж из 4 минифигурок кажется маловатым для такого корабля, не кажется? Ни одна из пушек не имеет колес или поворотных основ.
  • 5.0

    6 лис, 2023
    Піратські кораблі дуже колекційні, і ми не бачили їх кілька років, тож саме це спонукало до покупки. Процес побудови досить простий. Тут не надто багато хитромудрих прийомів, але є кілька приємних маленьких сюрпризів. Я волів би бачити гармати на колесах, а не прикріпленими до палуби, але мені сподобалося додавання передньої палуби. Це захоплююче, коли додаються щогли та вітрила, оскільки це надає величезну висоту набору. Окрім корабля, у наборі ви отримаєте 7 мініфігурок, 4 пірата (один із них Рудобородий, можлива реінкарнація Червоної Бороди) і 3 синіх мундира, один із яких адмірал. Вони всі деталізовані, але найкращий для мене кухар з його рибою. Отже, набір призначено для плавання по килиму, битви з синіми мундирами, стрілянини з гармат, брання кораблів на абордаж, а потім прогулянки по дошці.
    Достоинства:
    Корабель будується з корпуса і поступово наповнюється деталями. В збірці використані рідкісні золотисті деталі. На носі корабля закріплений скелет. Як і годиться, корабель озброєний гарматами. Розсувна дошка для прогулянки по ній. Схована скриня зі скарбами з діамантами та кістками.
    Недостатки:
    Хоча на кораблі достатньо портів для п’яти гармат – по дві з кожного боку й одна позаду, у комплекті лише три гармати. Вітрила надруковані лише з одного боку.
  • 5.0

    6 лис, 2023
    Цей піратський корабель повертає мене в дитинство. Я завжди любив піратів LEGO і любив читати про піратів. Набір дуже деталізований і має потаємний відсік для зберігання дорогоцінного скарбу, тож якщо б "сині мундири" піднялися на борт, вони б не знали, де знаходиться скарб. Мені подобається, що щогли виявилися вищими, ніж я очікував, і піратським кораблем весело грати разом з сином. До речі, цей та схожі набори можна розглядати навіть як інвестицію. Піратські кораблі LEGO майже гарантовано зростатимуть у ціні в майбутньому. Тому, поводьтеся з набором обережно і у випадку чого, зможете продати навіть дорожче.
    Достоинства:
    Багато деталей, багато фігурок. Гарне та правильне розташування вітрил. Є не тільки палуба, але і закрита каюта. Непоганий варіант для того, щоб поповнити набір "синіх мундирів" та піратів.
    Недостатки:
    Я б не мав витрачати стільки грошей на LEGO, але хто ж встоїть. Пушка на маленькому човні абсолютно не потрібна.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари